Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Woonkamer inrichting door Opmerkelijk Interieurbouw

Voor een unieke woonkamer inrichting gaat u naar Opmerkelijk Interieurbouw. Het interieur van uw woonkamer is sfeerbepalend voor uw woning. Kiest u bijvoorbeeld voor een mooi modern wandmeubel of dat ene bijzettafeltje dat echt bij uw interieur past? Of een mooie eettafel van steigerhout of klassiek eiken? Dan bent u bij Opmerkelijk Interieurbouw aan het goede adres! Niks is ons te gek! Wij hebben een ruime portfolio met bijzondere en sfeer brengende meubelen en opmerkelijke interieur ontwerpen.

Eigen ontwerp van uw woonkamer inrichting

Altijd al een mooie open haard willen hebben? Of een prachtige bijzettafel? Neem dan vandaag nog contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden. Vaak heeft u zelf al een hoop ideeën van wat u met uw interieur wilt bereiken. Samen met onze specialist kijken we met u naar de mogelijkheden. En wat er bij uw interieur zou passen. Heeft u zelf al een ontwerp? Dan wordt dit tijdens de afspraak met u besproken en krijgt u op locatie al direct een goed beeld van wat de kosten zijn.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van woonkamer inrichting:

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een woonkamer inrichting op maat bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.