Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Onze werkwijze

Wij van Opmerkelijk weten dat het voor u een uitdaging kan zijn om online uw weg te vinden naar een meubel dat geheel aansluit op uw wensen en behoeften. Toch is dit mogelijk met maatwerk. Daarom hebben wij ons de afgelopen jaren gespecialiseerd in het ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk, zodat we uw dromen kunnen waarmaken. Om van uw huis een fijn en warm thuis te maken.

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

Afspraak maken

Wanneer u ons hebt gevonden, kunt u gemakkelijk telefonisch of per mail contact opnemen. Onze specialist zal u te woord staan en u uitnodigen in de showroom in Zeewolde voor een bakje koffie (of thee). Zo kunt u in alle rust al uw dromen en wensen op tafel ‘gooien’. Denk hierbij aan de materialen en uitstraling. Onze specialist luistert aandachtig en stelt de juiste vragen om te achterhalen wat voor u écht het allerbelangrijkste is.

Gratis inmeten en gratis ontwerp

Onze specialisten komen gratis bij u thuis inmeten om te bepalen wat de juiste afmetingen voor uw meubel zijn. Op basis van het gesprek en de maten maken we een gratis ontwerp voor u.

Vrijblijvende offerte

Vervolgens zullen we een vrijblijvende offerte voor u opstellen en kunt u bepalen of u van uw droommeubel werkelijkheid wilt maken. Wanneer u akkoord gaat, zullen wij starten met de ontwerpfase. In deze fase worden al uw wensen en eisen meegenomen.

Productieproces in eigen fabriek

Tijdens het productieproces gaan we aan de slag met het produceren van uw droommeubel. Doordat wij een eigen fabriek en meubelspuiterij in huis hebben, zijn de lijntjes binnen ons team kort. Zo kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften, ook tijdens het proces. Ook kunt u tijdens dit proces langskomen in Zeewolde om uw meubel met eigen ogen gemaakt te zien worden. We betrekken u hier namelijk graag bij.

Oplevering meubel

Wanneer uw meubel klaar is, kunnen wij deze met ons team bij u thuis komen plaatsen. Alles om van uw huis een warm thuis te maken. 

Bent u benieuwd naar de meubels die wij al hebben opgeleverd? Neem dan eens kijkje bij de referenties.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.    * Verplichte velden

    Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.