Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Waarom uw meubels laten maken door Opmerkelijk Interieurbouw?

Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Het waarmaken van uw dromen is waarom wij ons werk doen.

Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij waardoor wij de kwaliteitseisen kunnen waarborgen. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

U wordt tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, intensief betrokken door onze specialisten. Zo ziet u uw meubel van een tekening naar de werkelijkheid veranderen.

Wat kunnen wij voor u betekenen?

Wij ontwerpen, creëren en realiseren allerlei maatwerk meubels waaronder alle soorten kasten, tafels, keukens, trappen, bedden, vensterbanken en kozijnen. Daarnaast realiseren wij zakelijke inrichten (kantoor, winkel en praktijk), badkamer inrichtingen en scheepsinterieur. Verder bouwen wij haarden en radiatoren om en omlijsten wij het plafond.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw bieden talloze mogelijkheden voor het vervaardigen van maatwerk. In goed overleg zijn zelfs de meest bijzondere projecten te realiseren in onze werkplaats. Onze specialist kijkt graag met u naar alle mogelijkheden om uw dromen waar te maken.

Inmeetservice van Opmerkelijk

Het goed inmeten van een maatwerk meubel is van groot belang. Daarom leveren wij een inmeetservice voor onze maatwerk kasten. De kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd dus het is erg belangrijk dat van te voren de ruimte exact wordt opgemeten. Wij hebben voor het opmeten van uw nieuwe kast gekwalificeerde mensen die met geavanceerde meetapparatuur uw ruimte tot de kleinste details in kaart kunnen brengen.

Zo bent u er zeker van dat uw kast netjes op maat in elkaar gezet kan worden. Vul het contactformulier in om een afspraak met ons te maken.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.    * Verplichte velden

    Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.