Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Werkwijze van Opmerkelijk Meubelspuiterij

Wij werken met Sikkens industriële verf. 2 componenten lakken met een zeer hoge UV filter. Een hoge vaste stoffen verhouding en zeer goed toegespitst op de diverse mogelijkheden van de verschillende ondergronden zoals MFD, HDF, Kunststof, staal, polyester. Wilt u een zien hoe onze spuitcabine eruit ziet, bezoek dan onze spuitcabine pagina.

Hoe kunt u het snelste duidelijkheid krijgen wat de kosten zijn?

Hieronder hebben we voor u onze werkwijze uiteengezet.

 • Mail een foto

  Mail een foto met de buitenwerkse maten van de kast, keuken, kozijn, dressoir, en geef aan welk soort materiaal het van gemaakt is.

 • Vertel ons de ondergrond

  Welk materiaal

 • Geef aan welke kleur u wenst

  Geef aan welke kleur u wenst

 • Ophalen of brengen

  Geef aan of u het meubelstuk zelf wilt brengen, of dat wij het voor u moeten ophalen. Tevens kunt u aangeven of u het  meubelstuk zelf wilt komen ophalen als het klaar is, of dat wij het meubelstuk bij u aan huis moeten brengen.

 • Demonteren en monteren

  Geef aan of u het meubelstuk zelf demonteert, en monteert, of dat u graag wilt dat wij het voor u doen.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen middels onze werkwijze?

Vraag dan vandaag nog een vrijblijvende offerte aan door het onderstaande formulier in te vullen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

Neem contact met ons op

  * Verplichte velden

  Waarom Opmerkelijk?

   Wij komen GRATIS langs.
   Wij maken GRATIS een vrijblijvende prijsopgave.
   GRATIS advies & ontwerp
   Geen verrassingen!
   Geen overbodig zaagwerk bij u thuis
   Eerste klas materialen

  Lees verder

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.