Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Over Opmerkelijk Meubelspuiterij

Onze meubelspuiter heeft jarenlange ervaring in het spuiten van meubels, keuken renovatie, noem maar op. En hij heeft zich steeds meer en meer gespecialiseerd in het spuiten, waardoor echt alles mogelijk is.

Omdat de spuiterij in het pand zit bij onze meubelmakerij  (www.opmerkelijkinterieurbouw.nl) zijn er heel veel mogelijkheden, bijvoorbeeld direct aanpassingen realiseren, renoveren en vernieuwen. Zelfs ontwerpen en op maat laten maken is mogelijk. Om het vervolgens in de kleur te laten spuiten die u wenst.

Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine.  Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste  laklaag verhard. Wij werken hoofdzakelijk met 2 componenten dd lak wat zorgt voor het mooiste resultaat. U kunt kiezen uit 3 soorten lak: Hoogglans, zijdeglans of mat.

Omdat wij samen werken met verfshop.nl, Sikkens en AKZO Nobel kunnen wij naast uw meubels spuiten, ook bijpassende verf en latex  aanmaken om uw muren, kozijnen, deuren en buitenwerk te schilderen. Wilt u dit schilderwerk laten uitvoeren door ons (door onze schilder) dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Wat bieden wij

Wij bieden niet alleen de hoogste kwaliteit maar ook de beste prijs-kwaliteitsverhouding!

U wordt tijdens het proces van ontwerpen tot realisatie intensief betrokken door onze specialisten. Hierdoor zal het écht voelen als uw meubel, die u vanaf de grond heeft zien opgroeien tot een prachtstuk.

We verwelkomen u graag in onze spuiterij of komen bij u thuis op afspraak

Neem contact met ons op

  * Verplichte velden

  Waarom Opmerkelijk?

   Wij komen GRATIS langs.
   Wij maken GRATIS een vrijblijvende prijsopgave.
   GRATIS advies & ontwerp
   Geen verrassingen!
   Geen overbodig zaagwerk bij u thuis
   Eerste klas materialen

  Lees verder

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.