Inmeetservice van Opmerkelijk

Het goed inmeten van een maatwerk kast is van groot belang. Daarom leveren wij een inmeetservice voor onze maatwerk kasten. De kast wordt tot op de millimeter nauwkeurig op maat geproduceerd dus het is erg belangrijk dat van te voren de ruimte exact goed wordt opgemeten. Wij hebben voor het opmeten van uw nieuwe kast gekwalificeerde mensen die met geavanceerde meetapparatuur uw ruimte tot de kleinste details in kaart kunnen brengen.

Zo bent u er zeker van dat uw kast netjes op maat in elkaar gezet kan worden. Vul het contactformulier in om een afspraak met ons te maken.

Wij leveren onze inmeetservice voor de volgende type maatwerk kasten

Schuifdeurkasten

U wilt een schuifdeurkast kopen? Dat kan bij Opmerkelijk! Een Opmerkelijk schuifdeurkast ademt stijl en functionaliteit. Onze schuifdeurkasten worden op maat gemaakt.

Draaideurkasten

Bent u van plan een draaideurkast te kopen? Dat kan bij Opmerkelijkkasten.nl! Een draaideurkast van Opmerkelijk is uniek in zijn soort en wij maken altijd voor u een draaideurkast op maat.

inloopkast opmerkelijk

Inloopkasten

Altijd gedroomd van een inloopkast? Bij een inloopkast word vaak een hele kamer ingericht met kasten. Onze inloopkasten worden voor u op maat gemaakt zodat het altijd past in de ruimte die beschikbaar is.

Woonkamerkasten

Een woonkamerkast is vaak het pronkstuk van het interieur. Vaak wilt u in deze kast decorstukken presenteren of uw televisie plaatsen. Bij Opmerkelijk kijken we samen naar de mogelijkheden.

maatwerk eettafel

Boekenkasten

Een boekenkast is vaak een open kast. Bij een open kast is het erg belangrijk om een juiste beslissing te nemen wat betreft de materiaal keuze. Opmerkelijk helpt u met het maken van de juiste keuzes bij het samenstellen van uw boekenkast.

Vitrinekasten

In een vitrine kast worden vaak spullen met (emotionele) waarden gepresenteerd. U kunt ons aangeven wat u graag in de vitrine kast wilt presenteren en daaruit de indeling bepalen. Wij maken uitsluitend vitrinekasten op maat.

Kledingkasten

Een kleding kast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Kastinterieur

Een kleding kast moet functioneel zijn. Wij van opmerkelijk kijken samen met u naar de juiste indeling. Naast functioneel zijn mag een kledingkast ook iets moois uitstralen. Wij hebben ontelbare mogelijkheden wat betreft de uitstraling.

Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.

Vraag een offerte aan

en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

Prijsvoorbeelden

Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

Maak een afspraak

Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.