Waarom meubels laten spuiten bij Opmerkelijk Meubelspuiterij ?

Waarom uw meubels laten spuiten? Opmerkelijk Meubelspuiterij heeft jarenlange ervaring in het spuiten van meubels, keukens, noem maar op. En hij heeft zich steeds meer en meer gespecialiseerd in het spuiten, waardoor echt alles mogelijk is.

Meubels laten spuiten in onze eigen spuiterij.

Omdat de spuiterij in het pand zit bij onze meubelmakerij  (www.opmerkelijkinterieurbouw.nl) zijn er heel veel mogelijkheden, bijvoorbeeld direct aanpassingen realiseren, renoveren en vernieuwen. Zelfs ontwerpen en op maat laten maken is mogelijk. Om het vervolgens in de kleur te laten spuiten die u wenst.

Waarom meubels laten spuiten met onze spuitcabine

Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine.  Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste  laklaag verhard. Wij werken hoofdzakelijk met 2 componenten dd lak wat zorgt voor het mooiste resultaat. U kunt kiezen uit 3 soorten lak: Hoogglans, zijdeglans of mat.

Omdat wij samen werken met verfshop.nl, Sikkens en AKZO Nobel kunnen wij naast uw meubels spuiten, ook bijpassende verf en latex  aanmaken om uw muren, kozijnen, deuren en buitenwerk te schilderen. Wilt u dit schilderwerk laten uitvoeren door ons (door onze schilder) dan is dit uiteraard ook mogelijk.

We verwelkomen u graag in onze spuiterij of komen bij u thuis op afspraak

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.