Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk winkelinrichting door Opmerkelijk Interieurbouw

Tegenwoordig bestellen steeds meer consumenten hun producten online. Fysieke winkels krijgen meer de functie van een showroom en het is daarom belangrijk dat uw winkelinrichting opvalt. De manier waarop uw producten worden gepresenteerd en de beleving in de winkel spelen daarbij een grote rol. In uw winkel worden producten vergeleken en u staat daarom voor een stevige uitdaging. 

Hoe zorgt u ervoor dat uw winkel een aangename plek is? En hoe zorgt u ervoor dat de manier waarop uw producten worden gepresenteerd zorgen voor een aankoop? Daarover denken wij graag met u mee. Opmerkelijk is gespecialiseerd in winkelinrichting op maat, zodat u de stevige uitdaging om kan zetten in een mooie kans.

Inrichting afgestemd op uw doelgroep

Bij het samenstellen van uw winkelinrichting is het belangrijk om rekening te houden met uw doelgroep. Zo heeft iedere winkel een ander interieur nodig die aansluit uw bezoekers. We denken graag met u mee, zodat de winkelinrichting afgestemd is op uw doelgroep. 

Ook is het belangrijk dat uw winkelinrichting flexibel is, zodat u deze eenvoudig kan aanpassen als dit nodig is. Zo kunt u de winkel bijvoorbeeld veranderen als er een nieuwe collectie is of als de feestdagen eraan komen.

Winkelinrichting op maat bij Opmerkelijk

Opmerkelijk Interieurbouw realiseert al meer dan tien jaar winkelinterieurs voor vrijwel iedere branche. Al onze maatwerk oplossingen worden in eigen huis gefabriceerd waardoor wij snel kunnen inspelen op uw behoeftes en wensen. Ook hebben wij een eigen meubelspuiterij waardoor u eindeloze mogelijkheden hebt wat betreft kleur en afwerking. 

Welke creatieve ideeën heeft ú voor de inrichting van uw winkel? Wij staan altijd open voor nieuwe invalshoeken, out of the box oplossingen en verrassende interieur ideeën. Neem nu contact op voor een vrijblijvende afspraak. Onze specialisten vertellen u graag meer over de uitgebreide mogelijkheden.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van een maatwerk winkelinrichting.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk kantoorinrichting bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.