Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Praktijkinrichting door Opmerkelijk Interieurbouw

Voor een praktijkinrichting op maat kunt u terecht bij Opmerkelijk Interieurbouw. Opmerkelijk staat voor de realisatie van tandheelkundige en medische praktijken. Heeft u een locatie op het oog en wilt u graag advies over de mogelijkheden? Of bent u bezig met de financiering en heeft u behoefte aan een begroting ter ondersteuning van uw bedrijfsplan?

Wij helpen u graag met het concretiseren van uw verbouwing- en/of bouwplannen. Wij bieden dan ook ondersteuning van begin tot eind. Opmerkelijk Interieurbouw verzorgt de complete inrichting, maar is er ook voor de praktijk die een kleinere renovatie nodig heeft. Denk bijvoorbeeld aan een nieuwe vloer of het restylen van de wachtkamer. Laat u verrassen en ervaar hoe een kleine aanpassing een metamorfose kan opleveren!

Het idee van uw praktijkinrichting op maat

Uw voorkeur is ons vertrekpunt, maar onze specialisten durven ook een nieuw idee in te brengen. Afgestemd op uw wensen leveren wij graag moderne, strakke en originele praktijkruimtes. Opmerkelijk doet het net even anders. We bedenken en leveren meer dan standaard en functioneel. Er wordt namelijk ook gekeken naar het lijnenspel, lichtinval en besteden tijd en aandacht aan de achterliggende bedoeling van een ontwerp.

Wat wilt u dat uw praktijk uitstraalt qua inrichting?

Wat wordt de beleving van uw cliënten? Door middel van een schetsontwerp, 3D visuals en een realistisch plan brengen wij uw ideale praktijkinrichting in beeld. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen of bekijk onze referenties waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van een maatwerk praktijkinrichting.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk kantoorinrichting bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.