Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Kantoorinrichting maatwerk door Opmerkelijk Interieurbouw

Bent u toe aan een nieuwe kantoorinrichting en/of nieuw kantoormeubilair? Wij van Opmerkelijk Interieurbouw zijn gespecialiseerd in het inrichten van kantoren en bedrijven. Uw (nieuwe) werkomgeving is bij ons in vertrouwde handen! We zijn een kantoorinrichter voor uw complete kantoor. Zo kunnen wij u adviseren over het geschikte kantoormeubilair en kunnen we u helpen bij het (her)inrichten van uw ruimte. Naast het inrichten van werkplekken richten wij ook gehele kantoortuinen, kantines, loungewerkplekken en vergaderruimtes in. 

Kantoorinrichting interieurontwerp advies

Onze adviseurs helpen u graag om samen een mooi resultaat te realiseren. Allereerst door samen een stijl/sfeer te bepalen en geschikt meubilair uit te kiezen. Met de gekozen stijl, producten en informatie gaan we aan de slag met het maken van een 3D ontwerpplan voor uw kantoor. Hierdoor krijgt u een uitstekend beeld van hoe uw nieuwe bedrijfspand er van binnen uit zou kunnen zien. 

Intekenen en 3D visualisatie van het ontwerp

U wilt graag een beeld krijgen van de mogelijkheden die er zijn voor uw kantoorinrichting, passend bij de behoeften van uw bedrijf. Onze medewerkers kunnen een perfect inrichtingsplan ontwerpen en aanpassen aan uw wensen. Voor referenties kunt u verschillende ontwerpen vinden van gerealiseerde projecten.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van maatwerk kantoorinrichtingen.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk kantoorinrichting bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.