Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Vloeren door Opmerkelijk Interieurbouw

De keuze voor een vloer is heel persoonlijk. Gaat u voor functioneel of kiest u juist voor sfeer? Wij helpen u graag met uw keuze in vloeren. Want een vloer heeft u niet ‘even’. In onze showroom bekijken we uw wensen, uw plannen én wat u mooi vindt. Op basis daarvan kiezen we samen de perfecte vloer voor uw woonsituatie. Kies onder andere uit de merken: Moduleo, Forbo, Ambiant, Bonaparte, mFlor, LOOKin

Het is ontzettend belangrijk dat alles zo goed mogelijk wordt ingemeten. Daar willen wij u uiteraard graag bij helpen. Alleen dan kunnen wij u een perfecte vloer garanderen. We bekijken de conditie van bijvoorbeeld de ondervloer of andere zaken die een rol spelen.

Hoeveel ”vloer” heeft u nodig?

Hoeveel u nodig hebt, is onder andere afhankelijk van het patroon. Bij een een recht legpatroon heeft u circa 10% extra nodig in verband met snijverlies. Wilt u dat de vloer diagonaal gelegd wordt? Dan kunt u rekenen op 25% extra. Uiteraard helpen we u graag met advies over de hoeveelheid.

Is het mogelijk een PVC vloer te combineren met vloerverwarming?

Ja, dat kan! Dat kan zelfs heel goed. Een pvc-vloer neemt heel snel de temperatuur van de vloerverwarming op en kan die optimaal geleiden. De vloer wordt aangenaam warm én u verspilt minder energie.

Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte aanvragen of bekijk onze referenties waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Hieronder vind u enkele voorbeelden van maatwerk kasten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een vloer bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.