Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Werkwijze van Opmerkelijk Interieurbouw

Met meer dan 10 jaar ervaring in het bouwen van maatwerk kasten mogen wij ons een echte kastenspecialist noemen! Wij leveren u altijd de voordeligste oplossing als het gaat om Maatkasten.

Bent u toe aan meer kastruimte in huis? Dan bent bij ons aan het goede adres! Wij maken uw inbouwkasten en andere meubels geheel op maat. Waardoor het dus altijd volledig past in uw interieur en aangepast aan uw wensen en stijlen.

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van een kast op maat: de hoge kwaliteit, vakkundige inbouw, persoonlijk design én de scherpe prijs. Wij bieden u de meest uitgebreide en exclusieve collectie schuifdeuren van Nederland.

De maatwerk kast die u wenst

Schuifdeurkasten, draaideurkasten, inloopkasten, boekenkasten, halkasten en wandkasten: wij maken ze zelf op maat van hoogwaardige materialen. En elke wens van u is mogelijk. Van een eenvoudige rechttoe-rechtaan kast tot een complexe inloopkast onder schuine kanten. Van schoenenkastje tot een exclusieve boekenkast. Het kan allemaal, echt ‘elke kast op maat’.

Maatwerk kasten van Opmerkelijk staan voor kwaliteit

Iedere inbouwkast is een fraai staaltje maatwerk, vakmanschap en design. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Dan kunt u bij ons een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar wij de door ons gerealiseerde projecten plaatsen.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.