Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Spuitcabine van Opmerkelijk

Op het moment dat u gebruik wenst te maken van onze meubelspuiterij gaan wij aan de slag voor u in onze eigen spuitcabine. Het voordeel van de spuitcabine is dat de omgeving er speciaal voor geschikt is gemaakt om uw meubels van een nieuwe kleur te voorzien. Dit betekent dat het niet nodig is om thuis andere onderdelen van uw woning af te plakken, of andere aanpassingen hoeft te maken om te zorgen dat er in huis uw meubels gespoten kunnen worden.

In plaats daarvan brengt u ze gewoon naar ons en worden de meubels gespoten op de locatie die daar speciaal voor is ingericht. En natuurlijk heeft de meubelspuiterij op die manier ook alle onderdelen en materialen beschikbaar, die er nodig zijn om de meubels hun nieuwe uitstraling mee te kunnen geven.

Komt u rustig eens langs bij ons met foto’s dan kan onze specialist het meteen met u bekijken. Of maak een afspraak voor bij u thuis!

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.