Opmerkelijk.nl, Nieuwe showroom, januari 2024, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen.

Opening nieuwe showroom in 2024

Momenteel is onze showroom gesloten, want we zijn druk bezig met het realiseren van een nieuwe showroom, waarvan de opening in januari 2024 zal zijn.

Tot die tijd hebben we een spreekruimte voor jou ingericht op Grootzeil 14 in Zeewolde, waar onze specialisten jou kunnen ontvangen en projecten kunnen doorspreken. Ook kun je hier alle kleurstalen bekijken.

De ingang voor de spreekruimte is via onze werkplaats, waardoor je direct een kijkje in onze keuken kunt nemen en onze maatwerkbouwers aan het werk kunt zien. Misschien doe je hier direct al nieuwe inspiratie op voor jouw maatwerk project ;)

Onze openingstijden:
Maandag t/m vrijdag van 09.00 tot 17.00.
Zaterdag alleen op afspraak.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een interieurontwerp van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.