Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS inmeten, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen.

Een PVC vloer voor jouw woning?

Heb je een vloer gekocht? Dan staat een precieze en tijdrovende klus je te wachten.. het leggen van de vloer. Dit kun je vakkundig laten doen door ervaren professionals, wat jou veel tijd en frustrerende momenten gaat schelen. Want, je kan er tijdens het leggen achter komen dat je iets over het hoofd hebt gezien of iets toch niet helemaal juist hebt opgemeten. Om die reden staan onze vakmensen voor je klaar om deze taak uit handen te nemen! Of je nu weinig tijd hebt of weinig ervaring hebt met het leggen van vloeren, wij zorgen ervoor dat jouw vloer perfect wordt gelegd, zodat jij optimaal kunt genieten van het eindresultaat.

Hoe kies je de juiste PVC-vloer?

Bij de keuze voor de juiste PVC-vloer is het essentieel om rekening te houden met de locatie van de vloer in de woning, en het gebruik ervan. Een vloer voor een woonkamer heeft bijvoorbeeld een andere kwaliteit nodig dan een vloer in de slaapkamer of op zolder. Het kan daarom lastig zijn een goede keuze te maken, omdat je aan de buitenkant van een PVC-vloer niet kan bepalen wat de kwaliteit is en of deze geschikt is voor jouw doeleinden. Daarom raden wij het zeker aan om advies in te winnen bij de vakmensen van Opmerkelijk, zodat je zeker weet dat je de juiste vloer kiest.

Kan mijn PVC-vloer worden gecombineerd met vloerverwarming?

Over het algemeen is PVC goed te combineren met vloerverwarming. Het is echter wel belangrijk om rekening te houden met de ondervloer. Worden er plak- of klikstroken gebruikt, of wordt de vloer direct op de basisvloer aangebracht? In het laatste geval zal de verwarming perfect werken, omdat de afstand tussen de vloer en de verwarming minimaal is.

Bij gebruik van folie of onderplaten ontstaat er een extra buffer tussen de verwarming en het oppervlak, wat het rendement van de verwarming kan verminderen. Ook voor advies over PVC-vloeren én vloerverwarming kun je terecht bij Opmerkelijk in Zeewolde!

Bezoek onze showroom voor inspiratie en advies

Ben je op zoek naar inspiratie voor je nieuwe vloer? Of wil je graag advies? Breng een bezoek aan onze showroom in Zeewolde en laat je inspireren door een uitgebreide collectie vloermogelijkheden. Bij Opmerkelijk Interieurbouw begrijpen we dat het kiezen van de juiste vloer een belangrijke beslissing is, en daarom hebben we een showroom gecreëerd waar je kunt zien, voelen en ervaren wat de mogelijkheden zijn.

In onze showroom vind je een scala aan vloerstijlen, van tijdloos klassiek tot modern en trendy. Of je nu houdt van warme houten vloeren, strakke tegelpatronen, duurzaam laminaat, trendy PVC-vloeren of zacht tapijt, bij ons vind je de vloer die perfect past bij jouw persoonlijke smaak en interieurstijl.

Onze showroom is ontworpen om je een volledige ervaring te bieden. Je kunt de verschillende vloermaterialen zien en voelen, en onze deskundige medewerkers staan klaar om je te adviseren en al je vragen te beantwoorden. Ze helpen je graag bij het vinden van de vloer die voldoet aan jouw specifieke wensen, behoeften en budget.

Maak eenvoudig een afspraak via onderstaande button!

Je PVC vloer laten leggen? Wij meten gratis in

We begrijpen dat het voor jou van het grootste belang is dat je nieuwe vloer perfect past in je woning. Je wilt immers voorkomen dat je bij het leggen van de vloer voor verrassingen komt te staan. Bij Opmerkelijk meten we je vloer gratis in. Maak hiervoor eenvoudig online een afspraak.

Snelle legging door ervaren vakmensen

Wanneer je kiest voor onze professionele vloerlegservice, profiteer je van verschillende voordelen. Allereerst garanderen we een vakkundige en snelle legging. Onze ervaren vakmensen hebben de kennis en expertise om elke vloersoort nauwkeurig en efficiënt te leggen. Of je nu kiest voor laminaat, PVC, visgraat legging, vinyl of tapijt, wij zorgen ervoor dat jouw vloer goed geïnstalleerd wordt, zonder gedoe of stress.

Wij regelen de materialen

Daarnaast nemen we alle benodigde materialen voor je mee. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over het regelen van de juiste gereedschappen of materialen. Onze professionals komen goed voorbereid naar je toe, zodat de legging soepel en probleemloos kan verlopen. Dit bespaart jou kostbare tijd en moeite, en je kunt erop vertrouwen dat alles tot in de puntjes wordt verzorgd.

Kies voor gemak, kwaliteit en betaalbaarheid door je vloer te laten leggen door Opmerkelijk Interieurbouw. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jou kunnen helpen bij het realiseren van de perfecte vloer in jouw woning.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Bezoek onze showroom

  Nog geen vloer? Bezoek dan onze showroom in Zeewolde voor inspiratie! Onze professionals staan voor je klaar en helpen je onder het genot van een kop koffie (of thee) met de keuze voor een droomvloer!

  Je PVC vloer laten leggen?

  Heb je al een PVC vloer en wil je dat deze professional gelegd worden? Dat kan! Bij Opmerkelijk meten we gratis bij jouw thuis in en leggen je vloer, zodat de basis van jouw woning op orde is.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.