Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Over Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen van een meubel naar wens is een uitdaging. De perfecte interpretatie van uw wensen, levensstijl en ideeën is waar wij naar streven. Het ontwerp proces van een meubelstuk op maat is daarin van belang.

Specialist in maatwerk meubels

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubels. Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor zijn de lijntjes binnen ons team kort en kunnen wij snel inspelen op uw wensen en behoeften tijdens het proces. Ook kunnen wij hierdoor de kwaliteitseisen waarborgen.

U wordt tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, intensief betrokken door onze specialisten. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

Specialist in meubels spuiten

Onze meubelspuiter heeft jarenlange ervaring in het spuiten van meubels en keukenrenovaties. En hij heeft zich steeds meer en meer gespecialiseerd in het spuiten, waardoor echt alles mogelijk is.

De spuiterij is in eigen beheer en dat biedt heel veel mogelijkheden, met korte communicatielijntjes. Zo kunnen we direct aanpassingen realiseren, renoveren en vernieuwen. Zelfs ontwerpen en op maat laten maken is mogelijk. Om het vervolgens in de kleur te laten spuiten die u wenst.

Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine. Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste laklaag verhard. Wij werken hoofdzakelijk met 2 componenten dd lak wat zorgt voor het mooiste resultaat. U kunt kiezen uit 3 soorten lak: hoogglans, zijdeglans of mat.

Omdat wij samen werken met verfshop.nl, Sikkens en AKZO Nobel kunnen wij naast uw meubels spuiten, ook bijpassende verf en latex aanmaken om uw muren, kozijnen, deuren en buitenwerk te schilderen. Wilt u dit schilderwerk laten uitvoeren door onze schilder? Dan is dit uiteraard ook mogelijk.

Kopje koffie met onze specialist

Voordat we beginnen aan het vervaardigen van uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie, bespreken we onder het genot van een kopje koffie wat uw dromen voor het project zijn. Onze specialist zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en eisen. Ook zal hij de juiste vragen stellen en haalt hiermee het beste uit uw wensen naar voren.

Wilt u ook een kopje koffie met onze specialist? Maak een afspraak via dit formulier.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.    * Verplichte velden

    Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels en meubelspuiterij.