Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Over Opmerkelijk Interieurbouw

Het ontwerpen van een meubel naar wens is een uitdaging. De perfecte interpretatie van uw wensen, levensstijl en ideeën is waar wij naar streven. Het ontwerp proces van een meubelstuk op maat is daarin van belang.

Specialist in maatwerk meubels

Opmerkelijk Interieurbouw is gespecialiseerd in het maken van maatwerk meubels. Ontwerpen, creëren en realiseren van maatwerk meubilair en inrichtingen is ons vak. Wij beschikken over een eigen werkplaats en meubelspuiterij. Hierdoor zijn de lijntjes binnen ons team kort en kunnen wij snel inspelen op uw wensen en behoeften tijdens het proces. Ook kunnen wij hierdoor de kwaliteitseisen waarborgen.

U wordt tijdens het gehele proces, van ontwerp tot realisatie, intensief betrokken door onze specialisten. Met ons brede assortiment aan materialen, panelen en kleuren kunnen wij vele opmerkelijke meubelstukken vervaardigen.

Kopje koffie met onze specialist

Voordat we beginnen aan het vervaardigen van uw garderobe kast, schuifwand kast, tafel, trapkast, keuken inrichting of badkamer renovatie, bespreken we onder het genot van een kopje koffie wat uw dromen voor het project zijn. Onze specialist zal u uitleggen wat de mogelijkheden zijn binnen uw wensen en eisen. Ook zal hij de juiste vragen stellen en haalt hiermee het beste uit uw wensen naar voren.

Wilt u ook een kopje koffie met onze specialist? Maak een afspraak via dit formulier.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

    * Verplichte velden

    Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels en meubelspuiterij.