Opmerkelijk-interieurbouw.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Meubelstoffering door Opmerkelijk Interieurbouw

Is uw bank of stoel versleten of beschadigd? Dan is dit op te lossen door het meubel te herstofferen. Zo kunnen de gaten, scheuren, losse naden en oppervlakken die vuil zijn weer helemaal vernieuwd worden. Het herstofferen van uw huidige meubels is dan ook een duurzame oplossing. Zo kunt u uw ”oude” meubels weer een nieuw leven geven.

Door te kiezen voor meubelstoffering bij Opmerkelijk, kiest u voor vakmanschap. Zo kunt u bij ons terecht voor vervanging en reparatie van stof, leer, rug- & zitvullingen en armleuningen. Hierbij houden we rekening met verschillende stijlen, zoals modern, klassiek of antiek. Bij iedere stijl horen andere technieken en karaktereigenschappen. Uw meubel zal weer zo mooi zijn als toen u hem kocht.

Meubel service

Wilt u uw meubel een nieuw leven geven? Dan kunnen wij het meubel bij u thuis ophalen. Wanneer uw meubel klaar is, kunnen wij deze ook weer bij u thuis afleveren.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Lees verder

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat meubelstoffering bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.