Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Tafels spuiten door Opmerkelijk

Tafels spuiten kan een ideale oplossing zijn, wanneer u qua vorm en afmeting de perfecte tafel voor uw huis heeft, maar toch niet helemaal tevreden bent over de kleur. Bij Opmerkelijk Meubelspuiterij kunnen we uw tafel onder handen nemen en weer voorzien van een nieuwe toplaag.

Er zijn verschillende lakafwerkingen die wij in onze meubelspuiterij hanteren. Een voorbeeld van een hoogglans tafel heeft u nu gezien, maar u kunt uiteraard ook kiezen voor zijdeglans of beits. Als u uw houten tafel een nieuw leven wilt geven, laat hem dan beitsen in onze meubelspuiterij. Wij schuren het tafelblad zorgvuldig waarna we een beitslaag toepassen. Het resultaat is een schitterende tafel met een goede beschermende beitslaag.

Komt u rustig eens langs bij ons met foto’s dan kan onze specialist het meteen met u bekijken. Of maak een afspraak voor bij u thuis!

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Openingstijden:

Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Komen deze tijden u niet uit dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden middels ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak.

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.