Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Radiatoren spuiten door Opmerkelijk

Het verven van een radiator wordt door veel mensen als een vervelende klus gezien. Wij spuiten uw radiator graag voor u! Zitten er roestplekken op de radiator? Dan verwijderen wij deze direct. Dit gebeurt met bijvoorbeeld een staalborstel of een stuk schuurpapier. Als er veel roest is, gebruiken we antiroestprimer om die over de plekken smeren. Dit voorkomt dat de plekken terugkomen.

Nadat de radiator is schoongemaakt, gaan wij deze schuren. De radiator wordt vervolgens ontvet en geprimerd. De radiator wordt bij ons, Opmerkelijk Meubelspuiterij hangend gespoten. (Te weten: wij spuiten het in 2d lak!!) Door spuiten wordt het egaler, strakker, slijtvaster, hittebestendig en het is natuurlijk goedkoper dan nieuwe radiatoren te kopen.

Wij kunnen het ook in de kleur spuiten die u maar wilt! Komt u gerust eens langs om u vrijblijvend te laten informeren.

Omdat geen meubel of situatie hetzelfde is, begint elke opdracht met een persoonlijk advies. Maak daarom gerust een afspraak!

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.