Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Meubels spuiten door Opmerkelijk

Bent u momenteel aan toe om een nieuwe uitstraling in huis te creëren, maar u vindt uw meubels nog wel erg mooi? Laat u dan adviseren over het laten spuiten van uw meubels. U zorgt er op die manier voor dat u bijvoorbeeld die lelijke beschadigingen niet langer te zien krijgt en dat uw meubels er weer als nieuw uit zien. Gebruik rustig precies dezelfde kleur, waardoor u als het ware weer uw intrek kunt nemen in een totaal nieuwe woning. Uiteraard kunt u ook besluiten om enkele meubels een nieuwe kleur mee te geven en de rest vergelijkbaar te laten met hoe het was. Alles is mogelijk!

Nieuw uiterlijk voor uw meubels door meubels spuiten

Wilt u aan de andere kant juist graag een nieuwe inrichting creëren? Dan kunt u de meubelspuiterij gebruiken om uw woning een andere kleur te geven, of ervoor te zorgen dat alles er net wat moderner of juist klassieker uit komt te zien. U zult versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, door uw meubels opnieuw te laten spuiten.

Alles komt strak in de verf te staan, waardoor u als het ware de meubelzaak inloopt en u een stel nieuwe meubels uitzoekt. Het voordeel hiervan aan de andere kant is dat u de meubels kunt gebruiken waar u aan gewend bent. Dat betekent dat uw meubels precies zo werken als hoe u dat wenst en u goed weet waar u uw verschillende spullen kunt laten. Meubels spuiten zorgt voor een vernieuwd interieur, zonder dat u uw bekende meubels hoeft te vervangen voor nieuwe exemplaren.

Budget voor meubels spuiten

Aanvullende kosten indien houtwerk of oud verfwerk eerst opgeschuurd moet worden, of als meubels gedemonteerd en gemonteerd moeten worden zijn € 25,- / € 40,- per uur.

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Waarom meubels spuiten door Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.