Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, Professioneel spuitwerk.

Ga voor een opmerkelijke keuken renovatie

Is jouw keuken toe aan een opfrisbeurt? Misschien bladdert de verf of folie, of misschien ben je gewoon toe aan iets nieuws. Toch is een geheel nieuwe keuken niet altijd nodig. Met een keuken renovatie door Opmerkelijk krijgt je keuken weer een frisse, nieuwe uitstraling.

Keuken laten spuiten

Bij een keuken renovatie hoort vaak een nieuwe kleur. Of je nu droomt van een moderne, klassieke of landelijke stijl, wij maken het mogelijk en je kunt kiezen uit allerlei mooie kleuren.

Het spuitwerk is mogelijk met onze eigen meubelspuiterij in Zeewolde. We komen de keuken dan bij jou thuis demonteren en nemen de losse onderdelen mee naar onze eigen meubelspuiterij. De vaste onderdelen van jouw keuken behandelen we bij jou thuis , zodat alles één mooi geheel vormt. En dat al vanaf €65 voor het spuiten van de keukendeurtjes.

Schade aan jouw keuken? Wij staan voor je klaar

Is er schade aan je keuken? Zoals brandschade, waterschade, transportschade of verhuisschade?Dat is erg vervelend, en wij staan dan ook graag voor je klaar. Jouw keuken krijgt niet alleen een nieuw uiterlijk, maar we herstellen, renoveren en vernieuwen waar nodig. En dat alles in de kleur van jouw keuze.

Persoonlijk advies voor het beste resultaat

Elke keuken en situatie is uniek. Daarom starten we elke opdracht met een persoonlijk advies. Ben je klaar voor een keuken die weer straalt? Maak een afspraak en ontdek de vele mogelijkheden.

Waarom Opmerkelijk keukenspuiterij?

Je koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in spuitwerk en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor jouw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heb je vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op om jouw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij je ook advies geven en de mogelijkheden met je doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor jou alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat je een impressie krijgt wat ons spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij onze meubelspuiterij in Zeewolde. Dan kunnen wij samen jouw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.