Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Keuken renovatie door Opmerkelijk

Is uw keuken toe aan renovatie? Laat de verf of folie los? Bent u uitgekeken op de stijl van de deurtjes?

Met onze keuken renovatie maken wij uw keuken weer als nieuw!

Of zelfs in een compleet andere stijl! Wij verwijderen de folie, schuren en plamuren en spuiten onder andere de deurtjes al vanaf 65 euro. Zelfs de vaste delen van uw keuken kunnen we op locatie in dezelfde kleur als het spuitwerk behandelen. Zo bent u verzekerd van een egaal geheel. Wilt u ook een ‘nieuwe’ keuken tegen een vriendelijke prijs? Dan bent u bij Opmerkelijk Meubelspuiterij aan het juiste adres.

Stijl van uw keuken na renovatie na meubel spuiten

Of het nu gaat om een moderne, klassieke of landelijke keuken, wij hebben de ervaring om alle oude en nieuwe keukens te renoveren naar wens. Brandschade, waterschade, transportschade, verhuisschade of andere schades? Wij herstellen, renoveren of vernieuwen uw keuken! En spuiten het in de kleur die u maar wilt.

Omdat geen meubel of situatie hetzelfde is, begint elke opdracht met een persoonlijk advies. Maak daarom gerust een afspraak!

Opmerkelijk
Grootzeil 16,
3891 KH Zeewolde
Telefoon: 036 524 9777
E-mail:info@opmerkelijk.nl

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.