Meubelspuiterij van Opmerkelijk

Voor het vernieuwen van uw keuken, meubels of interieur kunt u terecht bij Opmerkelijk Interieurbouw. Met onze eigen meubelspuiterij geven wij uw woning een nieuwe en frisse uitstraling door het overspuiten van bijvoorbeeld uw kast of keuken. Alles bij Opmerkelijk is maatwerk en dat geldt ook voor het vernieuwen van uw huidige meubels. U kunt de kleur en afwerking kiezen die u wenst, zoals hoogglans, zijdeglans of een matafwerking.

Meubelspuiterij in eigen fabriek

In onze eigen fabriek hebben wij een meubelspuiterij waardoor we uw meubels weer een nieuw leven kunnen geven. Zo hoeft u geen compleet nieuwe meubel of keuken aan te schaffen en kunt u nog heel wat jaren genieten van uw huidige meubels.

Bij Opmerkelijk hanteren we hoge kwaliteitseisen en die waarborgen we door de volgende acties te ondernemen in het proces van het meubelspuiten. Waarom kiezen voor Opmerkelijk?

 • Onze meubelspuiters zijn getrainde vakmensen welke op een hoog niveau opereren;
 • Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine; Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen;
 • Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste laklaag verhard;
 • Hoge kwaliteitsverf en afwerkingsmaterialen.

Met een bakje koffie en een goed advies krijgt u een rondleiding in onze meubelspuiterij.

Tarieven meubelspuiterij

Benieuwd naar de tarieven voor onze meubelspuiterij? Vul onderstaande gegevens in en download de prijslijst.

  Garantie op spuitwerk van Opmerkelijk

  Op al ons spuitwerk geven wij de garantie op een lange levensduur door gebruik van goede kwaliteit spuitverf. Wij werken met Sikkens industriële verf en 2 componenten lakken met een zeer hoge UV filter. Een hoge vaste stoffen verhouding en zeer goed toegespitst op de diverse mogelijkheden van de verschillende ondergronden zoals MFD, HDF, Kunststof, staal, polyester.

  Als interieurspuiterij bewaren en verbeteren wij complete interieurs en spuiten wij vrijwel alles wat er in en rondom uw woning of bedrijfspand aanwezig is. Denk aan kasten, tafels, stoelen, keukendeurtjes, badkamer meubels, tuinmeubelen, profielen, buitendeuren, kapstokken, binnendeuren, cv radiatoren, koelkasten, stoelframes, tafelframes, meubelpanelen, plaatmaterialen en meer..

  Dit meubelspuiten doen we in iedere gewenste kleur en glansgraad van zijdeglanslak, tot matlak, tot hoogglanslak en speciale lakken.

  Overig spuitwerk door Opmerkelijk

  Naast kasten, keukens, tafels en stoelen kunnen wij nog veel meer voor u spuiten. Hieronder lichten we nog een aantal meubels/producten voor u toe. Heeft u een vraag of staat uw meubel/artikel hier niet tussen? Neem dan vooral even contact met ons op.

  Vloer laten spuiten

  Heeft u een onbewerkte vloer gekocht via een winkel of veiling? Voordat u deze laat leggen kunt u ervoor kiezen om deze te laten spuiten. De vloer word gespoten met een 2k lak die tegen een stootje kan en zal daarom minder vaak in de was gezet moeten worden.

  Geloogd, white wash, blank, oud, grijs, etc, uw idee voeren wij uit op een voorbeeld en daarna pas op alle vloerdelen.

  Radiator laten spuiten

  Het verven van een radiator wordt door veel mensen als een vervelende klus gezien. Wij spuiten uw radiator graag voor u! Zitten er roestplekken op de radiator? Dan verwijderen wij deze direct. Dit gebeurt met bijvoorbeeld een staalborstel of een stuk schuurpapier. Als er veel roest is, gebruiken we antiroestprimer om die over de plekken te smeren. Dit voorkomt dat de plekken terugkomen.

  Nadat de radiator is schoongemaakt, gaan wij deze schuren. De radiator wordt vervolgens ontvet en geprimerd. De radiator wordt bij ons hangend gespoten (goed om te weten: wij spuiten het in 2d lak!). Door spuiten wordt het egaler, strakker, slijtvaster, hittebestendig en het is goedkoper dan nieuwe radiatoren kopen.

  Wij spuiten de radiator in de kleur die u graag wilt, waardoor u uw kamer een compleet andere look kunt geven. Omdat geen meubel of situatie hetzelfde is, begint elke opdracht met een persoonlijk advies. Maak daarom gerust een afspraak!

  Glas en binnendeuren laten spuiten

  Voor het professioneel laten spuiten van glas of binnendeuren kunt u ook terecht bij Opmerkelijk. Voor het spuiten van glas maken we gebruik van watervaste, lichtechte en zeer goed hechtende lakken. Of er zich nu een glazen binnendeur of glazen achterwand in uw meubel bevindt, ze kunnen allemaal gespoten worden in de door u gewenste kleur.

  Binnendeuren worden voorzien van een slijtvaste laklaag. Krasbestendig, kleurecht en stijlvast. Ongeacht ondergrond, afwerking of kleur. Bij ons staat hoge kwaliteit voorop! Uw binnendeuren zijn in mum van tijd weer als nieuw. Voor elke stijl en type deur kunt u bij ons terecht. Vanzelfsprekend heeft u de keus uit tienduizenden kleuren. Zelfs metallic kleuren zoals brons en koper behoren tot de mogelijkheden. Welke kleur voor het spuiten van uw binnendeuren kiest u?

  Het aflakken van binnendeuren kunt u beter laten doen door een meubelspuiterij. Wij spuiten uw binnendeuren voor het mooiste resultaat in onze eigen meubelspuiterij. Ook uw oude binnendeuren komen als nieuw terug. Uw binnendeuren worden op professionele wijze afgewerkt. Bij ons berekenen we de prijs voor de gehele binnendeur, aan beide kanten gespoten.

  Levering en vervoer van uw (gespoten) binnendeuren

  Uw nieuwe of bestaande binnendeuren kunnen desgewenst door ons worden opgehaald en weer afgeleverd bij u op locatie. Ze worden dan onder gecontroleerde omstandigheden en op professionele wijze volgens de voorgeschreven normen in onze werkplaats gespoten. Dit is hoogstaand schilderwerk op de modernste manier uitgevoerd. Wij leveren uw bestelling weer op de afgesproken tijd bij u af. Ook is het mogelijk in overleg dat u de binnendeuren zelf komt brengen en ophalen.

  Afhangservice van uw binnendeuren

  Hangen uw oude binnendeuren niet goed, of wilt u nieuwe deuren plaatsen? Ook dan helpen we u graag. Onze afdeling voor maatwerk interieurbouw kan een afspraak met u maken om tijdens de levering van de deuren deze ook gelijk af te hangen of bij te stellen. Dit gaat uiteraard wel tegen een meerprijs, maar het kan heel lastig zijn om dit zelf te doen.

  Kom bij ons langs in de winkel of maak een afspraak, dan kunt u samen met één van onze interieurstylisten de gewenste kleur uitkiezen en afspraken maken over levering, vervoer en additionele mogelijkheden.

  Meubelstoffering door Opmerkelijk

  Naast het spuiten van uw meubels, glas of binnendeuren, kunt u bij Opmerkelijk terecht voor meubelstoffering. Zo kunnen de gaten, scheuren, losse naden en oppervlakken die vuil zijn weer helemaal vernieuwd worden. Het herstofferen van uw huidige meubels is dan ook een duurzame oplossing. Zo kunt u uw ”oude” meubels weer een nieuw leven geven.

  Door te kiezen voor meubelstoffering bij Opmerkelijk, kiest u voor vakmanschap. Zo kunt u bij ons terecht voor vervanging en reparatie van stof, leer, rug- & zitvullingen en armleuningen. Hierbij houden we rekening met verschillende stijlen, zoals modern, klassiek of antiek. Bij iedere stijl horen andere technieken en karaktereigenschappen. Uw meubel zal weer zo mooi zijn als toen u hem kocht.

  Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

   U koopt rechtstreeks bij de bron.
  30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
  Adviseurs uit de meubelmakerij.
   10 jaar garantie met gratis afstel service.
  Grotendeels uit onze eigen productie.
  Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
  Waardeverhogend voor uw woning.
  Gaat 20 tot 25 jaar mee.
  Maatwerk is niet duur!

  Heeft u vragen?

  Neem dan contact met ons op.   * Verplichte velden

   Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.