Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Meubelspuiterij Zeewolde

Meubelspuiterij Zeewolde biedt u alle gemak op het gebied van het opknappen van uw meubels.

Bij Meubelspuiterij Zeewolde kunt u terecht voor een nieuwe uitstraling van uw interieur door deze over te laten spuiten, maar ook voor het compleet laten opknappen van uw meubels.

Meubelspuiterij Zeewolde heeft 22.000 kleuren waarin uw meubels gespoten kunnen worden, de kleurenmengmachine van meubelspuiterij Zeewolde maakt elke gewenste tint voor uw. U heeft bij Meubelspuiterij Zeewolde de keuze uit hoogglans, zijdeglans, effectlakken zoals metallic en uiteraard behoren beitskleuren op diverse houtsoorten ook tot de mogelijkheden.

Meubelspuiterij Zeewolde

Meubelspuiterij Zeewolde heeft ruim 30 jaar ervaring in het overspuiten van meubels, keukens en bijvoorbeeld badkamers. Hierdoor bent u verzekerd van een strak, glad en duurzaam eindresultaat.

Wilt u uw oude of nieuwe keuken laten spuiten? Dan bent u bij meubelspuiterij Zeewolde aan het goede adres! Zelfs de vaste delen van uw keuken kunnen wij bij u op locatie behandelen. Ook voor het herstellen van brandschade, waterschade, transportschade, verhuisschade en andere verzekeringskwesties kunt u bij Meubelspuiterij Zeewolde terecht.

U heeft een mooie glazen deur, maar wilt deze eigenlijk in een mooie kleur laten spuiten. Bij meubelspuiterij Zeewolde is dit geen probleem! Of u nu een glazen binnendeur, achterwand of glazen deurtjes in uw meubelwerk heeft, het kan allemaal gespoten worden in de kleur die u wenst.

Voor het spuiten van uw radiatoren kunt u eveneens bij meubelspuiterij Zeewolde terecht, wij maken uw radiator schoon, schuren deze, ontvetten uw radiator en behandelen uw radiator met een primer. Hierna wordt uw radiator gespoten in een 2C lak waardoor de lak egaler, strakker, slijtvaster en hittebestendig wordt.

Op het moment dat u gebruik wenst te maken van de diensten van meubelspuiterij Zeewolde gaan wij aan de slag in onze eigen spuitcabine. De omgeving is er in de spuitcabine speciaal voor geschikt om uw meubels va een nieuwe kleur te voorzien, zodat het niet nodig is om bij u op locatie andere onderdelen van uw woning af te plakken.

 

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Openingstijden:

  Wij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 09.00 uur tot 17.00 uur en op zaterdag van 09.00 tot 16.00 uur. Komen deze tijden u niet uit dan kan er altijd een afspraak gemaakt worden middels ons contactformulier. Uiteraard kunt u ons ook bellen voor een afspraak.

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.