Opmerkelijk-meubelspuiterij.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Meubelspuiterij Harderwijk – Opmerkelijk Meubelspuiterij

Meubelspuiterij Harderwijk l Opmerkelijk Meubelspuiterij l Uw meubels weer als nieuw.

Meubels spuiten biedt vele voordelen. Het grootste voordeel is natuurlijk dat u geen dure nieuwe meubels hoeft te kopen om uw interieur een opfrisbeurt te geven.

Ben u toe aan een nieuwe uitstraling in uw huis? Maar vindt u uw meubels verder nog steeds wel erg mooi? Of bent u uitgekeken op bijvoorbeeld uw stoelen, de kast, keukens of de tafel?

Gebruik rustig precies dezelfde kleur, waardoor u als het ware weer uw intrek kunt nemen in een totaal nieuwe woning. Uiteraard kunt u ook besluiten om enkele meubels een nieuwe kleur mee te geven. Alles is mogelijk bij Meubelspuiterij Harderwijk l Opmerkelijk Interieurbouw l.

Laat u adviseren over het laten spuiten van uw meubels. U zorgt er op die manier voor dat de beschadigingen aan uw meubels niet langer meer zichtbaar zijn en uw meubels er weer uitzien als nieuw.

Meubelspuiterij Harderwijk: wij zijn uw oplossing!

Wij van Opmerkelijk Meubelspuiterij (Meubelspuiterij Harderwijk) spuiten vele soorten materiaal zoals: houdt, staal, kunststof, aluminium en meubelplaten. Elke oppervlakte heeft specifieke eigenschappen en een eigen voorbehandeling nodig. Wij van Opmerkelijk Interieurbouw zijn hierin gespecialiseerd.

Onze spuiterij kan u geliefde meubels op alle manieren afwerken denk hierbij aan onder andere beitskleuren, kleurlak, hoogglans, zijdeglas, blanke lak en metallic.

Elke mogelijke kleur kan worden gemengd bij ons omdat wij beschikken over onze eigen kleurenmengmachine.

Wij gebruiken een professionele en ervaren aanpak voor het spuiten van uw interieur en meubels. Vanwege onze jarenlange ervaring garanderen wij een hoge kwaliteit. U bent bij ons van Opmerkelijk Interieurbouw aan het juiste adres als het gaat om spuitwerk! Meubelspuiten Harderwijk

Het realiseren van uw meubels, uw afwerking en uw gewenste kleur, ofwel uw wens voor uw “nieuwe” meubels, is ons werk!

Waarom zou u voor ons moeten kiezen?

Wij bieden het hoogste kwaliteit. De hoge kwaliteitseisen waarborgen wij door de volgende acties te ondernemen in het proces van het meubelspuiten.

 1. Onze meubelspuiters zijn getrainde vakmensen welke op een hoog niveau opereren.
 2. Wij hebben geïnvesteerd in de ontwikkeling van een voor de meubelbranche unieke spuitcabine.
 3. Deze cabine werkt onder overdruk waardoor stofdeeltjes geen kans hebben om in de lak terecht te komen.
 4. Ook hebben wij een speciale droogcabine die de droogtijd verkort terwijl deze ook de onderste laklaag verhard.
 5. Hoge kwaliteit verf en afwerking materialen.

Bij het overleg van de gewenste kleur krijgt u een kleine rondleiding in onze meubelspuiterij. Een kopje koffie, goed overleg en een directe prijs opgave voor het overspuiten van uw meubelstuk.

Overige werkzaamheden

Naast het spuiten van meubels, spuiten wij ook keukens,glas, vloeren en radiatoren. Daarnaast vervaardigen wij nog meer werkzaamheden te denken aan het maken van keukens op maat, alle soorten tafels, alle soorten kasten en badkamers.

Wij van Opmerkelijk Interieurbouw (Meubelspuiterij Harderwijk) zijn van vele huizen thuis. Ons doel is het realiseren van uw droominterieur. Hierbij kunnen wij verschillende werkzaamheden uitvoeren om u wensen uit te laten komen.

Waarom Opmerkelijk Meubelspuiterij?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  En wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele prijsvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde soort spuitwerk kan kosten. Montage is mogelijk. Halen en brengen mogelijk. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen bij ons in onze showroom die zich boven de spuiterij bevind. Dan kunnen wij samen met u uw wensen in kaart brengen en de mogelijkheden m.b.t. het spuitwerk doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.