Opmerkelijkkasten.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Tuintafel kopen bij Opmerkelijk

Jouw buitentafel vind je bij Opmerkelijktafels! We maken maken maatwerk tafels voor uw terras. Hoge tafels, lage tafels, ronde tafels, vierkante tafels, gewoon precies zoals u dat wilt. De tafels voor buiten kun je afstemmen op een set met stoelen of andere accessoires zoals een mooie pot en plant. Kies de tafel en zijn afmetingen bij jouw doel en geniet optimaal van je tuin, terras of balkon.

Tuintafel samenstellen

Wij komen gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij kijken naar uw huidige interieur zodat wij u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerkingen. Wij komen gratis de kast bij u inmeten. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhoogd de waarde van uw woning.  In onze showroom kunnen u alle materialen laten zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze fabriek. Bij opmerkelijk koopt u bij de bron.

Voor ieder budget een buitentafel

Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van terrastafel

Wij plaatsen onze kasten bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. De kledingkast wordt dan netjes bij u afgeleverd. Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een kledingkast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.