Houtsoorten bij Opmerkelijk


Kijk samen met onze adviseurs / meubelmakers naar de mogelijkheden.

houtsoort kiezen / samenstellen.

….

Bij ons heeft u ook de mogelijkheid om decoren toe te passen op de draaideuren. Denk aan een steen, hout of linnen structuur.

Bij opmerkelijk koopt u rechtstreeks bij de bron. U kunt bij ons in de showroom de mogelijkheden en materialen bekijken. U krijgt gratis advies van een adviseur/ meubelmaker. Wij komen gratis de kast bij u inmeten. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhoogd de waarde van uw woning.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

Voor ieder budget een boekenkast

Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley.

Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van uw boekenkast

Wij plaatsen onze kasten bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u af. Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een tafelblad kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 20 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Waardeverhogend voor uw woning.
Langere levensduur dan standaard kasten.
Zelf samen te stellen, precies zoals u wilt.

Meer weten?

Vragen kan ook gemakkelijk via Whatsapp.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.