Maatwerk tuintafels bij Opmerkelijk Interieurbouw

Een tuintafel is een mooie aanvulling op uw tuin. U kunt er eten, drinken en spelletjes spelen met uw gezin. Of samen genieten van de lange zomeravonden met goede gesprekken. Daarom vinden wij het belangrijk dat de tafel geheel op uw wensen aansluit.

Bij Opmerkelijk kunt u terecht voor maatwerk. Hiermee is namelijk alles mogelijk en hoeft u niet te kiezen uit de standaard afmetingen. Wij bespreken graag met u de wensen voor uw unieke tuintafel op maat bij ons in de showroom. Onze specialisten kunnen u dan alle mogelijkheden onder het genot van een kopje koffie of thee uitleggen en samen met u tot de tafel van uw dromen komen.

Altijd met zorg gemaakt: dat is maatwerk

Iedere tuintafel wordt met zorg voor u gemaakt. Doordat we alles in eigen huis hebben, kunt u het gehele proces bijwonen. Van het design tot het maken van uw tuintafel. Ook zijn hierdoor de lijntjes binnen ons team kort en kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Voor de tuintafels gebruiken we de beste materialen en staan we garant voor hoge kwaliteit. De tafels zijn stevig en gaan jaren mee. Daarnaast kunt u het tafelblad, het onderstel en de afwerking zelf kiezen, met ondersteuning van onze specialisten.

Levering van uw maatwerk tuintafel

Bent u toe aan een nieuwe tuintafel? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wanneer wij uw maatwerk tuintafel hebben gebouwd, kunnen wij deze bij u thuis afleveren en in de tuin plaatsen.

Bezoek onze showroom in Zeewolde

Voor inspiratie of een vrijblijvend gesprek met onze specialisten kunt u onze showroom in Zeewolde bezoeken. Naast de showroom kunt u hier ook onze fabriek én eigen meubelspuiterij zien. Bij Opmerkelijk hebben we namelijk alles in eigen huis.

Waarom een tuintafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.