Maatwerk tuintafels kopen bij opmerkelijk – omdat iedere tuin uniek is.

Bent u op zoek naar een tuintafel op maat voor uw tuin of terras en vindt u de gewenste afmeting niet op onze website? Wij bespreken graag met u uw wensen om uw unieke tuintafel op maat te maken. Een maatwerk tuintafel van Opmerkelijk kenmerkt zich door de hoge kwaliteit en 100% Nederlands vakmanschap. Iedere tuintafel wordt met zorg handgemaakt en door het gebruik van de beste materialen staan wij garant voor kwaliteit van de bovenste plank. Onze maatwerk tuintafel staat garant voor een stevig en duurzaam product, dat ook vele jaren mee moet gaan. Onze vakmensen letten daarom op ieder detail en deze aandacht voor kwaliteit ziet u terug in de afwerking van de houten tuintafel op maat. Een houten tuintafel wordt gemaakt van duurzaam douglashout, eikenhout en bankirai hardhout. Onze tuintafel is ook verkrijgbaar in combinatie met een stalen onderstel voor een industriële uitstraling.

Tuintafel op maat bestellen

Wanneer u op zoek bent naar een tuintafel op maat bent u bij Opmerkelijk aan het juiste adres. Opmerkelijk levert tuintafels die worden gemaakt van duurzame materialen. Wij bieden u een uitgebreide collectie aan tuintafels in verschillende maten om uw tuin de gewenste sfeer te geven. De tuintafel op maat wordt in Nederland geproduceerd, het is dus een oerdegelijk Hollands product.

Maatwerk tuintafels kopen?

Op zoek naar een maatwerk tuintafel? Houten tuintafels zijn een blikvanger in uw tuin of op uw terras en geven uw tuin een mooiere uitstraling. Wij hebben voor u een ruime selectie aan tuintafels. Komt u de gewenste afmeting echter niet tegen op onze website? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Opmerkelijk is het altijd mogelijk om een houten tuintafel op maat te krijgen.

Bezoek onze werkplaats

Wilt u onze tuintafels eerst bekijken, voordat u een bestelling plaatst? Dat begrijpen wij heel goed. Daarom nodigen wij u van harte uit om een bezoek te brengen aan onze werkplaats. Hier kunt u een deel van ons aanbod aan tuintafels bekijken. Uiteraard staan onze medewerkers voor u klaar om u van deskundig en persoonlijk advies te voorzien. Wij bespreken graag met u uw wensen en gaan graag met u in overleg om een tuintafel op maat te maken.

Vragen over de maatwerk tuintafel? Neem contact met ons op!

Heeft u vragen over de tuintafel op maat of over één van de andere producten uit ons assortiment? Neem dan contact met ons op. U kunt telefonisch of per e-mail contact met ons opnemen. Daarnaast kunt u gebruik maken van het contactformulier op onze website. Wij helpen u graag verder en proberen uw vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws en de ontwikkelingen rondom Opmerkelijk? Schrijf u dan in voor onze nieuwsbrief! U kunt zich inschrijven via onze website.

maatwerk tuintafels

Levering van uw maatwerk tuintafel

Wij plaatsen onze eettafels bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de eettafel zelf te plaatsen. Wij leveren de eettafel dan netjes bij u af. Past de huidige eettafel niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een tuintafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.