Maatwerk sidetable bij Opmerkelijk

Een sidetable op maat gemaakt is uniek en zorgt voor een mooie toevoeging aan uw woonkamer of hal. Sidetables hebben vaak een langwerpig, hoog karakter en nemen weinig ruimte in beslag. Naast dat u er spullen in kunt opbergen of tentoonstellen, zorgt een sidetable ook voor sfeer. Zo kunt u de tafel tegen een kale muur aan zetten.

Door te kiezen voor Opmerkelijk, kiest u voor maatwerk van hoge kwaliteit. U hoeft geen rekening meer te houden met standaard formaten en indelingen, maar kunt de sidetable zo samenstellen dat het precies op uw wensen en stijl aansluit.

Eindeloze mogelijkheden voor uw sidetable

Met maatwerk is alles mogelijk. Zo kunt u zelf bepalen welke formaten, vormen en kleuren uw sidetable krijgt, zodat deze écht aansluit op uw interieur. We denken graag met u mee om uw dromen werkelijkheid te maken.

Doordat u bij Opmerkelijk rechtstreeks bij de bron koopt, kunt u onze productiehal, de meubelspuiterij, het kantoor en de showroom onder één dak vinden. Hierdoor zijn de lijntjes binnen ons team kort en kunnen we zeer snel inspelen op uw wensen en behoeften.

Voor ieder budget een sidetable

Voor ieder budget bouwen we maatwerk sidetabels. Kom gerust langs in onze showroom en bekijk samen met onze specialisten de mogelijkheden voor uw budget.

Levering van uw maatwerk sidetable

Past de huidige sidetable niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw sidetable op maat hebben gemaakt, kunnen we deze bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Ook kunt u ervoor kiezen om de sidetable zelf te plaatsen. Deze leveren we dan netjes bij u thuis af.

Waarom een sidetable kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk meubel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op: het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak te maken om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.