Maatwerk salontafels bij Opmerkelijk

Een salontafel of bijzettafel maakt uw woonkamer af. Het is dan ook belangrijk dat deze precies aansluit bij uw wensen, smaak en interieur. Door te kiezen voor maatwerk hoeft u niet te kiezen voor standaard. Bij Opmerkelijk houden we dan ook niet van standaard en zorgen we ervoor dat uw salontafel op maat gemaakt is, rekening houdend met uw stijl.

Daarnaast bent u bij Opmerkelijk verzekerd van hoge kwaliteit. Een salontafel heeft namelijk veel te verduren. Zo worden er glazen of borden op de salontafel gezet en wordt er wel eens geknoeid. Daarom is het verstandig om te kiezen voor goede tafel, zodat u de hoge kwaliteit kunt behouden.

Salontafel op maat maken

Iedere woonkamer heeft een eigen vorm en daarom is het soms lastig om de geschikte salontafel te vinden. Met maatwerk hoeft u hier geen rekening mee te houden en zijn er eindeloze mogelijkheden, zodat het helemaal aansluit op uw interieur en ruimte.

Kiest u voor een ronde salontafel of toch liever voor een vierkante? Ook daarin is alles mogelijk. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een combinatie van salontafels met verschillende hoogtes, zodat u meer ruimte heeft én dit ziet er ook nog eens prachtig uit.

Ontwerp uw maatwerk salontafel

Naast de vorm en het formaat kunt u kiezen uit een opmerkelijk design. Zo kunt u gaan voor stoer, industrieel of rubuust. Daarnaast werken we met verschillende materialen, zoals hout of RVS. Dit kunnen wij allemaal verwerken in de salontafel zodat het echt úw tafel wordt.

Maatwerk salontafel = maatwerk advies

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van een maatwerk salon- of bijzettafel? Kom langs in onze showroom en laat u inspireren door onze adviseurs. Zo ontdekt u de mogelijkheden, passend bij uw budget.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Levering van uw maatwerk salontafel

Past uw huidige salontafel niet meer bij uw interieur? Of gaat u verhuizen en wilt u graag een salontafel die direct aansluit op uw stijl? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw salontafel op maat hebben gemaakt, kunnen we deze bij u thuis plaatsen met ons eigen (montage) team. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de salontafel zelf te plaatsen. Deze leveren wij dan netjes bij u thuis af.

Waarom een salontafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.