Kloostertafel op maat bij Opmerkelijk

Voor een unieke en authentieke sfeer in uw woonkamer of keuken is een kloostertafel de perfecte keuze. Met stoere en robuuste uitstraling is dit een echte eye-catcher in huis. De tafel wordt ook wel een kasteeltafel genoemd en wordt gekenmerkt door de grote, robuuste poten en het stevige tafelblad. De tafel is niet alleen als eettafel geschikt maar ook als tafel om aan te werken.

Kloostertafel op maat laten maken

Door te kiezen voor maatwerk hoeft u geen concessies te doen. Zo kunt u dé kloostertafel van uw dromen realiseren. Bij Opmerkelijk heeft u keuze uit verschillende afmetingen en vormen. Zo kunt u kiezen voor een rechthoekige kloostertafel, maar ook voor een vierkante of ronde. Ook bij de vorm van de poten zijn er allerlei mogelijkheden en u kunt zelfs met de dwarsbalk variëren.

Eén van de grote voordelen van kiezen voor maatwerk bij Opmerkelijk, is dat wij alles in eigen handen hebben. Zo kunt u onze productiehal, het kantoor, de showroom en onze meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor zijn de lijntjes binnen ons team kort en kunnen we snel op uw wensen en behoeften inspelen.

Voor ieder budget een kloostertafel op maat

Bij Opmerkelijk kunt u terecht voor maatwerk kloostertafels voor ieder budget. Kom gerust eens langs in onze showroom en bekijk samen met onze specialisten de mogelijkheden om uw dromen waar te maken.

Levering van uw maatwerk kloostertafel

Heeft u net een nieuw huis gekocht en wilt u graag direct een kloostertafel als eettafel in uw huis? Of heeft u momenteel een kloostertafel maar past deze bijvoorbeeld niet meer bij uw interieur? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw kloostertafel op maat hebben gemaakt, kunnen we deze met ons eigen montage team bij u thuis plaatsen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om de tafel zelf in uw huis te plaatsen. Wij leveren de tafel dan netjes bij u thuis af.

Waarom een kloostertafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.