Uw eettafel op maat bij Opmerkelijk

Een eettafel is vaak het middelpunt in huis. U kunt er gezellig met familie en vrienden (na)tafelen. Daarom is het belangrijk dat de eettafel perfect aansluit op uw wensen, smaak en stijl. Bent u op zoek naar die perfecte eettafel? Dan is maatwerk de ideale keuze. Zo hoeft u geen rekening te houden met standaard formaten en kunt u de eettafel precies zo laten maken dat het mooi in uw eetkamer past én dat het aansluit op uw wensen.

Maatwerk eettafels met eindeloze mogelijkheden

Met maatwerk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen voor een industriële eettafel, massief eikenhouten tafel of een tafel met een betonlook. Ook kan de tafel vierkant, rond of ovaal gemaakt worden. Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een grove of strakke afwerking. Het is daarom belangrijk dat u nadenkt over het gewenste formaat, de vorm en de afwerking.

Heeft u al inspiratie opgedaan? Of heeft u al een ontwerp voor uw ideale eettafel? Geen probleem! Wij kijken graag samen met u naar de mogelijkheden. En doordat er zoveel mogelijkheden zijn, helpen we u graag in dit proces. Zo krijgt u de tafel die past bij uw interieur, smaak en wensen.

Maatwerk eettafels in eigen huis gemaakt

Bij Opmerkelijk koopt u alles rechtstreeks bij de bron. Onze productiehal, het kantoor, de showroom en onze meubelspuiterij vindt u allemaal onder één dak. Onze specialisten en vakmensen kunnen hierdoor snel schakelen en inspelen op uw wensen en behoeften. Ook bent u hierdoor verzekerd van onze hoogwaardige kwaliteit eettafels.

Levering van uw eettafel

Wanneer wij uw eettafel hebben gebouwd, kunnen we deze netjes bij u thuis afleveren en in de tuin plaatsen. Bent u handig? Dan kunt u de tafel ook zelf ophalen en plaatsen.

Bezoek onze showroom in Zeewolde

Voor inspiratie en het bekijken van de mogelijkheden kunt u onze showroom in Zeewolde bezoeken. Naast de showroom vindt u hier ook onze fabriek én meubelspuiterij. Bij Opmerkelijk hebben we namelijk alles in eigen beheer. Ontdek de mogelijkheden!

Waarom een eettafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.