Maatwerk bureau voor de perfecte werkplek

Tegenwoordig werken veel mensen thuis. Het is daarom belangrijk dat u een goed ingerichte werkplek heeft. Een bureau is daarbij onmisbaar. Het is niet alleen belangrijk voor uw houding, maar ook voor uw productiviteit. Daarnaast kunt u kiezen voor een bureau waar veel opbergruimte in zit, zodat uw werkplek netjes en opgeruimd is. Door te kiezen voor Opmerkelijk, kiest u voor maatwerk. Hierdoor hoeft u geen rekening te houden met standaard formaten en kunt u het bureau perfect laten aansluiten op uw ruimte, smaak en stijl.

Bureau op maat = werkplek op maat

Bij Opmerkelijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo bieden we bureaus in allerlei soorten en maten. Dat is het voordeel van maatwerk. Naast de soorten en maten, kunt u kiezen uit een onderstel, frame en allerlei kleuren voor het werkblad. Alles om úw bureau te maken.

Verstelbare bureaus voor een goede houding

Terugkomend op de juiste houding tijdens het werk: een verstelbaar bureau is hier de ideale oplossing voor. Doordat de hoogte van het bureau verstelbaar is, bent u verzekerd van een verbeterde werkhouding. Zo kunt u zowel staand als zittend werken.

Weet u niet goed waar u moet beginnen? Of heeft u juist een ideaal beeld van de perfecte werkplek? Wij helpen u graag! Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze experts de mogelijkheden voor uw bureau.

Levering van maatwerk bureaus

Bent u toe aan een nieuw bureau? Of heeft u net een huis gekocht of gehuurd en moet u de werkplek nog inrichten? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw maatwerk bureau is gebouwd, kunnen we deze met ons eigen team bij u thuis plaatsen. U kunt er uiteraard ook voor kiezen om het bureau zelf te plaatsen. Dan leveren wij het bureau netjes bij u thuis af.

Waarom een bureau kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.