Maatwerk bureaus kopen bij opmerkelijk – voor een perfecte werkplek

Bent u op zoek naar een bureau voor uw kantoorinrichting? Dan bent u bij ons op het juiste adres. U kunt samen met ons uw eigen werkplek inrichten! Een bureau kopen gaat gemakkelijk en snel via standaard webshops, maar wij helpen u aan een bureau dat precies geschikt is voor uw werkplek.

Werkplek inrichten, hoekbureau of bureautafel kopen?

Opmerkelijk helpt u om zelf een werkplek in te richten. Door het eenvoudige menu in de webshop, wordt het bestellen van kantoormeubilair gemakkelijk gemaakt. U kunt eenvoudig een bureau kiezen, in de gewenste kleur, maat en design. Naast het bureau kunt u een bijpassende ladeblok en een kantoorkast bestellen.

Bureau op maat = Werkplek op maat

Wij bieden bureaus in allerlei soorten en maten. Daarnaast kunt u kiezen uit een scala van verschillende kleuren van het werkblad, zoals wit, grijs, ahorn, beuken, kersen, havanna etc. Ook kunt u voor een kleine meerprijs kiezen voor een speciale kleur. Ook het onderstel of het frame kan naar smaak gekozen worden. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een aluminium, wit, zwart of een antraciet onderstel.

Een verstelbaar bureau is erg belangrijk voor de correcte werkhouding.

Tegenwoordig zijn er allemaal regels gekomen met betrekking tot de zogenaamde ergonomische werkplek. Voor een verstelbaar bureau moet u hier zijn. Wij hebben een uitgebreid assortiment met bureaus waar de bureauhoogte gemakkelijk versteld kan worden, zoals de flex werkplekken en de zit-, sta werkplekken. Het is belangrijk dat de hoogte van het bureaublad goed afgesteld is, want de juiste bureauhoogte, draagt mee tot een goede zithouding. Onze flex werkplekken zijn verstelbaar met een slinger of met een elektrometer.

Voor persoonlijk advies kunt u ons altijd bellen! We hebben specialisten, die u graag verder helpen, met meer dan 30 jaar ervaring voor het instellen van uw werkplek.

Bureaustoel bij het bureau

Wilt u graag een bureaustoel die bij de werkplek past en u weet niet welke keuze u moet maken? Maak u niet druk en bel ons! Wij helpen u graag bij uw keuzen! Daarnaast is het altijd mogelijk om de stoelen op proef te nemen.

Wat leveren wij nog meer?

Opmerkelijk kan in principe alles leveren, ook buiten ons assortiment. U kunt bij ons terecht voor een bureau, bureaustoel, vergaderstoelen, kantinestoelen, archiefkasten, ladeblokken, directiemeubilair, receptiebalies en nog veel meer kantoormeubilair en meubilair voor kantoorinrichting.

Levering van maatwerk bureaus

Wij plaatsen onze bureaus bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de bureau zelf te plaatsen. Wij leveren de bureaus dan netjes bij u af. Past het huidige bureau niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw kantoor of huis gekocht of gehuurd? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een bureau kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.