Betontafel op maat bij Opmerkelijk

Soms heb je aan een kleine betontafel genoeg, maar heel vaak wilt u een betontafel die perfect in de woonkamer past. Daarom wilt u de betontafel op maat laten maken. Opmerkelijk is de specialist voor het maken van maatwerk betontafels. We ontwerpen, maken en monteren bij je thuis. Ook in België.

Betontafel op maat laten maken

Of het gaat om een industriële betontafel op maat, een betonlooktafel, een massief eikenhouten tafel of een authentieke wagonplanken tafel. Alles is mogelijk. Wilt u liever een steigerhouten tafel? Dat kan bij ons ook.

Gaat u voor rechthoekig, vierkant of ronde betontafel?

Ieder van deze type betontafels geeft een eigen unieke stijl. Kiest u voor ronde betontafels van verschillende hoogtes dan kunnen deze tafels prachtig  met elkaar gecombineerd worden.  Kiest u voor een vierkante betontafel of een rechthoekige betontafel dan verlengt u de rechte lijnen van uw bankstel, wat optische een rustig beeld geeft. We maken betontafels in elke vorm en maat. Vraag een offerte op en stuur ons uw wensen. Maatwerk is niet duur.

Voor ieder budget een betontafel

Wij bouwen maatwerk betontafels voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley.
Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van uw maatwerk betontafel

Wij plaatsen onze betontafels bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de betontafel zelf te plaatsen. Wij leveren de betontafel dan netjes bij u af.

Past de huidige betontafel niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een betontafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.