Maatwerk bartafel bij Opmerkelijk

Weet u wat voor bartafel u wilt maar kunt u deze online niet vinden? Dan is maatwerk de ideale oplossing. Opmerkelijk Interieurbouw is dé specialist in maatwerk. Alles om uw dromen werkelijkheid te maken. Zo kunnen we uw ideeën op papier zetten en uitwerken in een design op maat. Zo hoeft u geen rekening te houden met de standaard formaten of vormen.

Bij Opmerkelijk zijn de mogelijkheden eindeloos. Heeft u nog geen idee wat voor een soort bartafel u wilt? Ook dan denken wij graag met u mee. U kunt vrijblijvend in onze showroom langskomen om samen met één van onze specialisten een idee uit te werken.

Wij maken uw bartafel op maat

Door te kiezen voor maatwerk hoeft u geen rekening te houden met de standaard maten voor een bartafel. Een compleet andere maat of bijzondere indeling? Met maatwerk is alles mogelijk! We kunnen de breedte, diepte en hoogte precies zo maken dat het aansluit op uw wensen. Zo krijgt u precies de bartafel die u wilt.

Uw maatwerk bartafel van hoge kwaliteit

Op een bartafel worden glazen en borden gezet, waarbij de kans groot is dat er wel eens geknoeid wordt. Het zou zonde zijn als uw bartafel hierdoor snel lelijke plekken krijgt. Daarom garanderen we bij Opmerkelijk dat we uitsluitend met materialen van hoogwaardige kwaliteit werken, zodat u een duurzame bartafel krijgt.

Alles in eigen fabriek gemaakt

Bij Opmerkelijk koopt u rechtstreeks bij de bron. Zo kunt u onze productiehal, het kantoor, de showroom en onze meubelspuiterij onder één dak vinden. Dat is dan ook hét grote voordeel. Binnen ons team hebben we korte lijntjes waardoor we zeer snel op uw wensen en behoeften kunnen inspelen. Kom gerust langs bij ons in de showroom en we geven u een korte rondleiding.

Voor ieder budget een bartafel op maat

Wilt u uw bartafel op maat laten maken? Bij Opmerkelijk bouwen we maatwerk bartafels voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze specialisten wat de mogelijkheden voor u zijn.

Maatwerk is niet duur. 

Levering van uw maatwerk bartafel

Past de huidige bartafel niet meer bij uw interieur? Of gaat u verhuizen en wilt u gelijk een bartafel in uw woning? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw bartafel op maat hebben gemaakt, kunnen we deze bij u thuis plaatsen. Ook kunt u ervoor kiezen om deze zelf te plaatsen. Dan leveren wij de bartafel netjes bij u thuis af.

Waarom een bartafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.