Maatwerk eettafels kopen bij opmerkelijk – Maatwerk eettafel samenstellen

Soms heb je aan een kleine eettafel genoeg, maar heel vaak wilt u een eettafel die perfect in de eetkamer past. Daarom wilt u de eettafel op maat laten maken. Opmerkelijk is de specialist voor het maken van maatwerk eettafels. We ontwerpen, maken en monteren bij je thuis. Ook in België.

Eettafel op maat laten maken

Of het gaat om een industriële eettafel op maat, een betonlooktafel, een massief eikenhouten tafel of een authentieke wagonplanken tafel. Alles is mogelijk. Wilt u liever een steigerhouten tafel? Dat kan bij ons ook.

Gaat u voor rechthoekig, vierkant of ronde eettafel?

Een ronde eettafel is ideaal als u deze plaatst in een wat kleinere ruimte. U kunt er meer stoelen aan plaatsen dan een rechthoekige tafel die meer ruimte inneemt. Om u een handje te helpen hebben we hieronder (onder de afbeelding) een indicatie gemaakt voor het aantal mensen dat gemiddeld aan een ronde eettafel kan zitten.

Zoals u kunt zien, kunnen er veel mensen aan een ronde tafel zitten. Relatief meer dan aan een rechthoekige tafel. Een misverstand is dat een ronde tafel niet tegen de muur aan te zetten is. Dit kan wel degelijk. Men neemt twee stoelen weg die tegen de muur zouden staan en dan staat het nog steeds mooi. Een goede keuze als u de ruimte nodig heeft.

Ronde eettafel, maatwerk eettafels

Ø 100cm ronde tafel – 3 personen
Ø 120cm ronde tafel – 4 personen
Ø 140cm ronde tafel – 5-6 personen
Ø 160cm ronde tafel – 7-8 personen
Ø 180cm ronde tafel – 8-10 personen

Bij een rechthoekige tafel spreekt het aantal zitplaatsen vaak wel voor zich. Neem de breedte van de stoel en zorg dat u voldoende ruimte neemt tussen de stoelen en de poten. Hetzelfde geldt ook voor een vierkante tafel mits u kiest voor poten in de hoeken in plaats van een kolompoot in het midden van de eettafel. Daar moet u vooral meer kijken naar stabiliteit. Hierin kunnen we u volop advies geven.

Een ovalen eettafel kunnen we ook op maat maken. Ook op basis van wat u ziet op de site aan modellen. Wat goed is om te weten dat u beter geen poten aan de randen kunt plaatsen en u toch wat praktische ruimte verliest waar de eettafel rond naar de kopse kanten buigt. Een ovalen tafel adviseren we als u voor een grotere afmeting gaat en minimaal voor 100cm breed kiest.

We maken ronde tafels in elke vorm en maat. Vraag een offerte op en stuur ons uw wensen.

Maatwerk is niet duur.

Voor ieder budget een eettafel

Wij bouwen maatwerk eettafels voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley.
Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van uw maatwerk eettafel

Wij plaatsen onze eettafels bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de eettafel zelf te plaatsen. Wij leveren de eettafel dan netjes bij u af. Past de huidige eettafel niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een eettafel kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.