Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Uw tafel op maat gemaakt bij Opmerkelijk

Een tafel is voor velen een belangrijk meubelstuk in huis. Het is een plek waar u samen met uw gezin samenkomt om het over uw dag te hebben, waar u samen met vrienden en familie eet en waar u misschien wel werkt als u een thuiswerkdag heeft. Daarom is het belangrijk dat dit meubel precies aansluit bij uw wensen en behoeften.

De stijl die bij u past

Doordat u bij maatwerk geen concessies hoeft te doen én niet hoeft te kiezen voor de standaardafmetingen, kunt u écht de tafel van uw dromen waarmaken. Dit kan een tafel met een industriële look zijn of eentje met een landelijke stijl. Zo kan u de tafel samenstellen die bij uw woonstijl past.

Tafels van robuuste materialen

Bij Opmerkelijk kunt u kiezen uit allerlei materialen. Denk bijvoorbeeld aan eikenhout of beton. Ook kunt u kiezen uit verschillende soorten tafelbladen en onderstellen.

Alles in eigen fabriek gemaakt

Bij Opmerkelijk koopt u rechtstreeks bij de bron. Zo kunt u onze productiehal, het kantoor, de showroom en onze meubelspuiterij onder één dak vinden. Dat is dan ook hét grote voordeel. Binnen ons team hebben we korte lijntjes waardoor we zeer snel op uw wensen en behoeften kunnen inspelen. Kom gerust langs bij ons in de showroom en we geven u een korte rondleiding.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van maatwerk tafels.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een maatwerk eettafel bij Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.