Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrassingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk keuken bij Opmerkelijk Interieurbouw

De keuken is een belangrijk onderdeel in uw woning. Een plek waar u kunt koken, eten en genieten. Een plek waar u met uw gezin over uw dag kunt praten of waar u heerlijke koffie of thee kunt zetten wanneer u thuis aan het werk bent. Daarom is het belangrijk dat uw keuken 100% aan uw smaak en eisen voldoet.

Bij Opmerkelijk zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Met 30 jaar ervaring maken wij uw keuken geheel op maat. Voor elke soort keuken hebben wij een oplossing. Of dit nu een landelijke, industriële of een keuken met een eiland is: in iedere prijsklasse is een maatwerk keuken te realiseren.

Inspiratie voor uw keuken op maat

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van maatwerk keukens.

Prijsvoorbeelden maatwerk keukens

Met maatwerk is alles mogelijk en daarom is het een uitdaging om u vooraf een prijsindicatie te geven. De prijs is namelijk sterk afhankelijk van uw wensen en eisen.

Toch kunnen we u hieronder een vanaf prijs geven voor een complete keuken met de kleur: glossy white.

We zijn nog druk bezig met het maken van andere prijsvoorbeelden voor maatwerk keukens. Houd onze pagina’s in de gaten of vraag onze specialisten om een prijsindicatie voor de kast van uw dromen te maken.

Ook kunt u een vrijblijvende offerte opvragen of bekijk onze beeldbank waar u de door ons gerealiseerde projecten kunt vinden.

Bezoek onze showroom in Zeewolde

Voor meer inspiratie of voor een vrijblijvend gesprek met onze specialisten kunt u onze showroom in Zeewolde bezoeken. Hier kunt u ook direct de materialen en mogelijkheden bekijken. Ons advies kost niets, maar wij hebben al 20 jaar ervaring met het ontwerpen en realiseren van maatwerk keukens.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.