Moderne keuken op maat kopen bij Opmerkelijk

Droomt u al een tijdje van een moderne keuken? Of heeft u net een nieuw huis gekocht? Bij Opmerkelijk maken wij keukens op maat zodat deze precies bij uw (nieuwe) interieur past. Met maatwerk kunnen we uw dromen écht realiseren.

Een modern interieur hoeft niet noodzakelijk te zijn om te kiezen voor een moderne maatwerk keuken. Ook in bijvoorbeeld een verbouwde boerderij kan een moderne keuken zorgen voor een verrassend interieur. Om uw keuken een persoonlijke touch te geven, heeft u een ruime keuze uit kleur, materiaal en afwerking. Denk bijvoorbeeld aan RVS in combinatie met hout.

Een kookeiland voor extra kook- en werkgemak

Daarnaast kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een kookeiland. Dit geeft u extra ruimte, kook- en werkgemak. Zo kunt u optimaal genieten in uw keuken. De kids kunnen aanschuiven aan het kookeiland terwijl u aan het koken bent.

Heeft u liever een andere stijl? Dat kan natuurlijk ook! Kijk bijvoorbeeld eens naar landelijke keukens of industriële keukens.

Moderne keukens in eigen huis gemaakt

Eén van de grote voordelen van een maatwerk keuken kopen bij Opmerkelijk, is dat we het hele productieproces in eigen handen hebben. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en staat u rechtstreeks in contact met de mensen die uw keuken maken. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een moderne keuken. Deze keuken is al verkrijgbaar
voor de opmerkelijke prijs van…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Moderne keuken samenstellen

Bij het samenstellen van uw moderne keuken denken we graag met u mee. Allereerst komen we gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij zullen uw huidige interieur goed bekijken zodat we u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerking. Ook kunt u alle materialen bekijken bij ons in de showroom. Gezien u bij Opmerkelijk bij de bron koopt, kunnen we u een rondleiding geven in onze fabriek.

Op basis van uw wensen en rekening houdend met uw interieur maken we een persoonlijk en uniek ontwerp. Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Levering van uw moderne keuken

Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw keuken is gebouwd, kunnen we deze met ons eigen montage team bij u thuis plaatsen. Plaatst u de keuken liever zelf? Dan leveren wij het werkblad, de keukenkasten en het (eventuele) apparatuur bij u thuis af.

Waarom een moderne keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.