Luxe keuken op maat kopen bij Opmerkelijk

Uw keuken is één van de belangrijkste ruimtes in uw woning. Een plek waar u samenkomt met uw gezin. Een plek waar u kunt koken, eten en genieten. Waar u een heerlijke kop koffie of thee kunt pakken wanneer u thuis aan het werken bent. Daarom is het belangrijk dat uw luxe keuken helemaal aansluit bij uw wensen en behoeften. Dat kan met maatwerk bij Opmerkelijk. Zo kan deze plek één worden met de rest van uw woning.

Luxe maatwerk keukens in eigen huis gemaakt

Door te kiezen voor maatwerk hoeft u geen concessies te doen. Zo kunt u uw luxe droomkeuken écht realiseren tegen een hoge kwaliteit en een prijs waarvoor u het niet hoeft te laten. Eén van de grote voordelen van een maatwerk keuken kopen bij Opmerkelijk, is dat we het hele productieproces in eigen handen hebben. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en staat u rechtstreeks in contact met de mensen die uw keuken maken. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Ook hebben we een eigen meubelspuiterij zodat we uw keuken in de gewenste kleur kunnen spuiten. Dit is ook ideaal als u wel tevreden bent met bijvoorbeeld de indeling van uw keuken, maar niet met de kleur of afwerking. Met de meubelspuiterij kunnen we hierdoor bestaande keukens ook een compleet nieuwe look geven.

Kenmerken luxe keuken

In luxe keukens komt exclusief keukendesign en hoogwaardige kwaliteit samen. Bij Opmerkelijk krijgt uw luxe keuken namelijk een ambachtelijke afwerking. Een luxe keuken is vaak ruim opgezet en kan veel extra opties hebben. Hierbij kunt u denken aan een kookeiland en een design afzuigkap. De keuken voldoet aan de laatste trends op keukengebied, zoals ingebouwde LED-verlichting. Ook worden duurzame materialen gebruikt, zoals: RVS, natuursteen, glas of massief hout. Hierdoor heeft een luxe keuken wat weg van een design keuken.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Waarom een luxe keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een luxe keuken. Deze keuken is al verkrijgbaar
voor de opmerkelijke prijs van…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Luxe keuken samenstellen

Bij Opmerkelijk koopt u uw keuken rechtstreeks bij de bron. Voor het samenstellen van uw luxe keuken komen wij gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Uw huidige interieur zal door ons worden bekeken zodat wij u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerkingen. In onze showroom kunnen we u alle materialen laten zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze fabriek.

Voor ieder budget een luxe keuken

Een luxe keuken is samen te stellen voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw luxe droomkeuken.

Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Levering van uw luxe keuken

Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw maatwerk luxe keuken is samengesteld en gebouwd, kunnen we de keuken bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Bent u handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om de keuken zelf te plaatsen. De keukenkasten, het werkblad en de eventuele apparatuur leveren wij dan netjes bij u thuis af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.