Landelijke keuken op maat kopen bij Opmerkelijk

Een landelijke keuken is niet weg te denken uit keukenland. Deze keukens geven een warm, knus en gezellig gevoel. De landelijke stijl wordt gekenmerkt door materialen zoals hout, matte lak en een aanrechtblad van graniet. De trend om landelijke keukens aan te passen, zien we ook steeds vaker. Daarbij worden bijvoorbeeld lichte kleuren gecombineerd met stoere, industriële elementen. Op die manier wordt de keuken moderner.

Bij Opmerkelijk kunnen we uw keuken geheel op maat maken, zodat het precies bij de rest van uw interieur past. Met maatwerk is uw keuken uniek met uw eigen persoonlijke touch.

Landelijke keuken samenstellen

Bij het samenstellen van een landelijke keuken is het goed om na te denken of u een moderne of een klassieke look wilt. Onze adviseurs kunnen hier zeker in meedenken door ook uw interieur goed te bekijken. Zo wordt het karakter van uw woning geaccentueerd. Op die manier krijgt de keuken de landelijke stijl mét de juiste uitstraling en het bijpassende warme gevoel.

Kwalitatieve materialen

Bij Opmerkelijk worden kwalitatieve materialen gebruikt en houden we onder andere rekening met de dikte en het gewicht van het aanrechtblad. Zo krijgt uw landelijke keuken namelijk de juiste uitstraling én wordt er rekening gehouden met het draagvermogen van de bijpassende kastjes.

Voor een advies en het inmeten komen wij gratis bij u langs. Op die manier kunnen we uw huidige interieur goed bekijken en adviseren in kleuren en afwerkingen.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Waarom een landelijke keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Rekenvoorbeeld landelijke keuken

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een landelijke keuken. Deze keuken is al verkrijgbaar
voor de opmerkelijke prijs van…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Uw maatwerk keuken in eigen huis gefabriceerd

Bij Opmerkelijk koopt u uw landelijke keuken rechtstreeks bij de bron. Zo kunnen we snel inspelen op uw wensen en behoeften. Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee;
 • Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Voor ieder budget een landelijke keuken

Doordat u bij Opmerkelijk voor maatwerk kiest, kunnen we landelijke keukens bouwen voor ieder budget. U kunt gerust langskomen bij ons in de showroom zodat u samen met onze adviseurs de verschillende mogelijkheden kunt bekijken.

Levering van uw landelijke keuken

Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw keuken is gebouwd, kunnen we deze bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de keuken zelf te plaatsen. Wij leveren de keukenkasten, het werkblad en (eventueel) de apparatuur dan netjes bij u thuis af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.