Kookeiland keuken op maat bij Opmerkelijk

Een kookeiland maakt van uw keuken een centrale plek in uw huis. Dat is ook de reden dat veel mensen die genoeg ruimte hebben kiezen voor een kookeiland. Uw keuken is een plek van samenkomen, samen genieten en samen eten. Dat is het gevoel van thuis zijn. En dat gevoel kunt u extra ervaren met een kookeiland. Wij denken graag met u mee om van uw huis een thuis te maken.

Kookeiland voor extra werk- en opbergruimte

Kookeilanden zijn er in verschillende soorten en maten. Door te kiezen voor maatwerk hoeft u geen concessies te doen en kunt u uw droomkeuken realiseren. Een kookeiland zorgt voor extra werk- en opbergruimte. Zo kunt u uw keukenspullen in het kookeiland kwijt. Ook kunt u ervoor kiezen om alsnog keukenkastjes in de keuken te plaatsen, zodat u nóg meer opbergruimte heeft.

Kookeiland op maat

Bij een kookeiland op maat zijn de mogelijkheden eindeloos. Zo kunt u kiezen voor de kleuren en materialen die perfect bij uw interieur passen. Ook het keukenblad kan precies aansluiten op uw gebruik, wensen en smaak. Het grote voordeel van een kookeiland kopen bij Opmerkelijk is dat wij het gehele productieproces in eigen handen hebben. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Waarom een kookeiland keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Werkwijze

 Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling
 GRATIS inmeten op locatie
 GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning
Produceren en leveren

 

Voor elk budget een kookeiland: dat is maatwerk!

Bij Opmerkelijk bouwen we voor elk budget een kookeiland. Dat is het fijne aan maatwerk. Wij denken dan ook graag met u mee. Bij het samenstellen van uw keuken denken we graag met u mee. Allereerst komen we gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij zullen uw huidige interieur goed bekijken zodat we u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerking. Ook kunt u alle materialen bekijken bij ons in de showroom. Gezien u bij Opmerkelijk bij de bron koopt, kunnen we u een rondleiding geven in onze fabriek.

Op basis van uw wensen en rekening houdend met uw interieur maken we een persoonlijk en uniek ontwerp. Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van het kookeiland / de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op het kookeiland / de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze kookeilanden / keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Levering van uw kookeiland

Heeft u net een nieuw huis gekocht of plannen om te renoveren? Wilt u graag een kookeiland toevoegen aan uw keuken? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw kookeiland hebben gebouwd, kunnen wij deze bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Mocht u het kookeiland liever zelf plaatsen, dan leveren wij de onderdelen netjes bij u thuis af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.