Klassieke keuken op maat kopen bij Opmerkelijk

Kiest u voor een warm gevoel en nostalgische sfeer in huis? Dan kiest u voor een klassieke keuken. Deze keukenstijl wordt namelijk voorzien van vele elementen en details die ervoor zorgen dat de keuken u aan vroeger doet denken. Door te kiezen voor maatwerk hoeft u geen concessies te doen. Zo kunt u genieten van een klassieke keuken die u doet denken aan het verleden, maar met het gebruiksgemak en de functionaliteiten van het heden. Een keuken die precies aansluit op uw wensen.

Dé sfeermaker in uw woning: de klassieke keuken

Klassieke keukens ademen sfeer en passen bijvoorbeeld perfect in een jaren 30, 40 of 60 woning of in een woonboerderij. De keuken is uitnodigend en een plek waar wordt gekookt, gegeten, gekletst en genoten. Daarom is het belangrijk dat het volledig bij uw smaak past en dat de keuken voorzien is van alle gemakken. Dát is dan ook het voordeel van maatwerk. Samen met onze experts kunt u uw droomkeuken realiseren. We combineren uw wensen met onze creativiteit, zodat u er jarenlang plezier van heeft.

Klassieke keuken in eigen huis gemaakt

Eén van de grote voordelen van een maatwerk keuken kopen bij Opmerkelijk, is dat we het hele productieproces in eigen handen hebben. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en staat u rechtstreeks in contact met de mensen die uw keuken maken. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Waarom een klassieke keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Een klassieke keuken voor elk budget

Bij Opmerkelijk bouwen we voor elk budget een klassieke keuken. Dat is het fijne aan maatwerk. Wij denken dan ook graag met u mee. Bij het samenstellen van uw keuken denken we graag met u mee. Allereerst komen we gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij zullen uw huidige interieur goed bekijken zodat we u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerking. Ook kunt u alle materialen bekijken bij ons in de showroom. Gezien u bij Opmerkelijk bij de bron koopt, kunnen we u een rondleiding geven in onze fabriek.

Op basis van uw wensen en rekening houdend met uw interieur maken we een persoonlijk en uniek ontwerp. Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Levering van uw klassieke keuken

Heeft u net een nieuw huis gekocht of plannen om te renoveren? Past uw huidige keuken niet meer bij uw interieur? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij uw klassieke keuken hebben gebouwd, kunnen wij deze bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Mocht u het kookeiland liever zelf plaatsen, dan leveren wij de onderdelen netjes bij u thuis af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.