Industriële keuken op maat bij Opmerkelijk

Gaat u voor een robuuste en stoere uitstraling? Dan is een industriële keuken ideaal voor u. Bij zo’n keuken staan de ruwe randjes centraal, wat bij een design keuken of moderne keuken niet zo is. Daar wordt alles tot in de puntjes afgewerkt.

Bij de industriële keukenstijl kunt u verschillende materialen, kleuren en type meubelen combineren, en toch eenheid te creëren. Door uw wensen met onze expertise en creativiteit te combineren, kunnen we de keuken van uw dromen realiseren.

Een industriële keuken op maat gemaakt is dan ook dé uitkomst als u geen concessies wilt doen. Met de grove afwerkingen, het onbewerkte materiaal en de vele kleurcombinaties zorgt u voor een eye-catcher in uw woning. Zo kunt u van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat de mooiste gerechten aan uw robuuste keukenblad bereiden.

Unieke industriële keuken

Bij Opmerkelijk zoeken we samen met u naar de kenmerken die u in de industriële keuken terug wilt laten komen. Zo kunnen we alles samensmelten tot een ontwerp die uniek en alleen voor u is. Door te kiezen voor Opmerkelijk bent u ervan verzekerd dat uw keuken van hoge kwaliteit is. Alles hebben we namelijk in eigen hand. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Ook hebben we een eigen meubelspuiterij zodat we uw keuken in de gewenste kleur kunnen spuiten. Dit is ook ideaal als u wel tevreden bent met bijvoorbeeld de indeling van uw keuken, maar niet met de kleur of afwerking. Met de meubelspuiterij kunnen we hierdoor bestaande keukens ook een compleet nieuwe look geven.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Waarom een industriële keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Voor elk budget: dat is maatwerk!

Bij Opmerkelijk bouwen we voor elk budget een industriële keuken. Dat is het fijne aan maatwerk. Wij denken dan ook graag met u mee. Bij het samenstellen van uw keuken denken we graag met u mee. Allereerst komen we gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Wij zullen uw huidige interieur goed bekijken zodat we u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerking. Ook kunt u alle materialen bekijken bij ons in de showroom. Gezien u bij Opmerkelijk bij de bron koopt, kunnen we u een rondleiding geven in onze fabriek.

Op basis van uw wensen en rekening houdend met uw interieur maken we een persoonlijk en uniek ontwerp. Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Levering van uw industriële keuken

Heeft u net een nieuw huis gekocht of plannen om te renoveren? Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer wij samen met u uw droomkeuken hebben gerealiseerd, kunnen wij deze bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Mocht u de keuken liever zelf plaatsen, dan leveren wij de keukenkasten, het werkblad en de eventuele apparatuur netjes bij u thuis af.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.