Hoogglans keuken op maat bij Opmerkelijk

Hoogglans keukens kenmerken zich door een moderne en ruimtelijke uitstraling. Heeft u graag een ruime en open sfeer in huis? Dan is een hoogglans uitvoering ideaal. Dit komt doordat het glanzende oppervlak licht reflecteert. U kunt hier optimaal van genieten wanneer u ramen in de keuken heeft.

Vooral witte hoogglans keukens zorgen voor een sfeervolle combinatie en een verrassend interieur. Witte hoogglans keukens met een (zwart) stenen keukenblad zijn in Nederland dan ook zeer populair.

Mat of hoogglans keuken?

Een bekend dilemma wanneer u op zoek gaat naar een nieuwe keuken is: ga ik voor mat of hoogglans? Deze twee afwerkingen creëren een compleet andere uitstraling en daarom is het ook belangrijk om te bepalen wat u voor look wilt. Bij een keuken met een hoogglans afwerking kunt u de ruimte een stuk groter laten lijken. Bij een keuken met een matte afwerking kunt u een luxe uitstraling in uw huis creëren. Onze adviseurs denken graag met u mee.

Heeft u op dit moment een keuken met een matte afwerking, maar wilt u liever hoogglans? Dan kunnen we uw keuken eenvoudig een nieuwe look geven met wat simpele aanpassingen. Opmerkelijk heeft namelijk een eigen meubelspuiterij en kan uw keuken in de gewenste kleur en afwerking spuiten.

Hoogglans keuken samenstellen

De keuken is één van de belangrijkste plekken van uw woning. U kookt, eet en geniet er samen met uw gezin. Daarom is het belangrijk dat de keuken aansluit op uw wensen, behoeften én het interieur van uw woning. Voor het samenstellen van uw hoogglans keuken komen wij dan ook gratis bij u langs voor een advies gesprek. Zo kunnen we uw interieur goed bekijken en op basis hiervan een gedegen advies geven.

Het fijne aan het kopen van een keuken bij Opmerkelijk is dat wij alles in eigen huis hebben. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Prijsvoorbeeld hoogglans keuken

Het geven van een prijsindicatie voordat wij uw wensen en eisen weten, is een uitdaging. Toch kunnen we een vanaf prijs geven voor een hoogglans (design) keuken. Deze keuken is al verkrijgbaar voor de opmerkelijke prijs vanaf…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Hoogglans keukens voor elk budget

Bij Opmerkelijk koopt u rechtstreeks bij de bron en kunt u uw luxe keuken samenstellen voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw hoogglans droomkeuken.

Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk hoeft niet duur te zijn.

Levering van uw hoogglans keuken

Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw hoogglans keuken gebouwd is, kan ons eigen montage team de keuken bij u thuis plaatsen. Bent u handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om de keuken zelf te plaatsen. Wij leveren het keukenblad, de keukenkasten en de eventuele apparatuur netjes bij u thuis af.

Waarom een hoogglans keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.