Design keuken op maat bij Opmerkelijk

Een design keuken is vaak ruim opgezet en heeft een luxe uitstraling. In een design keuken komen een moderne vormgeving en praktische functionaliteiten samen. De opstelling van de keuken is strak en heeft een duidelijke signatuur. Met maatwerk heeft u keuze uit prachtige kleur- en materiaalcombinaties waardoor uw design keuken echt opmerkelijk wordt. De maatwerk keukens van Opmerkelijk worden in eigen huis gemaakt waardoor we snel kunnen inspelen op uw wensen en behoeften. Zo kunnen we de design keuken van uw dromen realiseren.

Een design keuken is rustgevend

Bij een moderne design keuken wordt vaak een minimalistische vormgeving gebruikt. Hierdoor straalt de keuken rust uit. Zo worden er vaak lichte kleuren gebruikt en is er genoeg opbergruimte zodat er geen kookgerei rondslingert op het aanrecht.

Kleuren en materialen combineren

Om een design keuken extra karakter te geven, worden er vaak meer uitgesproken vormen en opvallende contrastkleuren gebruikt. Dit soort keukens hebben niet de meest voor de hand liggende traditionele elementen. Zo wordt een design keuken namelijk pas echt opmerkelijk.

Allerlei materialen kunnen met elkaar gecombineerd worden. Denk bijvoorbeeld aan RVS in combinatie met hout. Doordat het maatwerk is, kunt u het helemaal naar uw wens samenstellen.

Koken in een luxe design keuken

In een design keuken wordt vaak apparatuur gebruikt dat over de nieuwste functionaliteiten beschikt. Met een hoogwaardige afwerking en de luxe stijl past dit perfect bij een maatwerk design keuken. Zo kunt u heerlijk koken met een luxe fornuis, oven, afzuigkap en meer. Ook zijn een ingebouwde koelkast en een kraan met een strak design niet weg te denken.

Een kookeiland voor extra kook- en werkgemak

Ook kiezen mensen vaak voor een kookeiland. Dit zorgt namelijk voor extra ruimte, kook- en werkgemak. Zo kan uw gezin aanschuiven aan het kookeiland wanneer u heerlijk aan het koken bent. Ook het kookeiland kan op maat gemaakt worden zodat deze volledig bij de keuken past. Zo kunt u ook hier zelf kiezen voor het kleur- en materiaalgebruik.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Rekenvoorbeeld design keuken

Doordat met maatwerk alles mogelijk is, is de prijs sterk afhankelijk van uw wensen en eisen. Toch kunnen we u een prijsvoorbeeld geven van een complete keuken met de kleur: glossy white. Deze keuken is al verkrijgbaar voor de opmerkelijke prijs vanaf…

Meer rekenvoorbeelden van keukens?

Design keuken samenstellen

Bij Opmerkelijk koopt u uw keuken rechtstreeks bij de bron. Voor het samenstellen van uw design keuken komen wij gratis bij u langs voor een advies gesprek en het inmeten. Uw huidige interieur zal door ons worden bekeken zodat wij u goed kunnen adviseren in kleuren en afwerkingen. In onze showroom kunnen we u alle materialen laten zien en u kunt een rondleiding krijgen in onze fabriek.

Voor ieder budget een design keuken

Een design keuken is samen te stellen voor ieder budget. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs de mogelijkheden voor uw droomkeuken.

Welke voordelen heeft u nog meer?

 • U krijgt gratis advies van een adviseur/meubelmaker;
 • Inmeten van de keuken is gratis;
 • U krijgt 20 jaar garantie op de keuken en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades;
 • Onze keukens gaan wel 20 tot 25 jaar mee en dit verhoogt de waarde van uw woning.

Maatwerk is niet duur.

Levering van uw design keuken

Past de huidige keuken niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten. Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Wanneer uw maatwerk design keuken is samengesteld en gebouwd, kunnen we de keuken bij u thuis plaatsen met ons eigen montage team. Bent u handig? Dan kunt u er ook voor kiezen om de keuken zelf te plaatsen. De keukenkasten, het werkblad en de eventuele apparatuur leveren wij dan netjes bij u thuis af.

Waarom een design keuken kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Werkwijze

   Afspraak maken in onze showroom
  Kies de gewenste materialen en uitstraling
   GRATIS inmeten op locatie
   GRATIS ontwerp 
  Bespreken van de planning
  Produceren en leveren

   

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.