Opmerkelijk.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Maatwerk keukens koopt u bij Opmerkelijk

De keuken is een belangrijk onderdeel in uw woning. Een plek waar u kunt koken, eten en genieten. Een plek waar u met uw gezin over uw dag kunt praten. Een plek waar u heerlijke koffie of thee kunt zetten wanneer u weer thuis aan het werken bent. Daarom is het belangrijk dat uw keuken 100% aan uw smaak en eisen voldoet.

Zou u graag een nieuwe keuken op maat laten maken of wilt u uw huidige keuken renoveren? Bij Opmerkelijk zijn de mogelijkheden vrijwel onbeperkt. Met 30 jaar ervaring maken wij uw keuken geheel op maat. Voor elke soort keuken hebben wij een oplossing. Of dit nu een landelijke, industriële of een keuken met een eiland is: in iedere prijsklasse is een maatwerk keuken te realiseren.

Maatwerk keukens in eigen huis gemaakt

Eén van de grote voordelen van een maatwerk keuken kopen bij Opmerkelijk, is dat we het hele productieproces in eigen handen hebben. Op deze manier kunnen we de kwaliteit waarborgen en staat u rechtstreeks in contact met de mensen die uw keuken maken. Zo kunt u onze showroom, kantoor, productiehal en meubelspuiterij onder één dak vinden. Hierdoor staat ons team direct met elkaar in contact en kunnen we uw wensen en behoeften voor een maatwerk keuken perfect op elkaar afstemmen.

Maatwerk keukens voor iedere ruimte

Bij een standaard keuken dient u rekening te houden met standaard maten en hierdoor doet u altijd concessies. Dat is jammer, want zo kunt u uw droomkeuken niet waarmaken. Met een maatwerk keuken hoeft u geen concessies te doen. Ook niet bij lastige hoeken of schuine plafonds. De ruimte voor de keuken wordt optimaal benut.

Ook bij de indeling gaat er geen ruimte verloren. Deze maken we ook helemaal op maat voor u. Het fabriceren van de keukens doen wij in onze eigen werkplaats. Zo kunnen we altijd snel inspelen op uw wensen. Zo bieden we écht maatwerk van hoge kwaliteit tegen een prijs waarvoor u het niet kunt laten.

Vrijheid in materiaalkeuze en afwerking

Met maatwerk heeft u ook alle vrijheid in de keuze voor het materiaal en de afwerking. De keukens maken wij in onze eigen werkplaats in Zeewolde. Ook hebben we een eigen meubelspuiterij zodat we uw keuken in de gewenste kleur kunnen spuiten. Dit is ook ideaal als u wel tevreden bent met bijvoorbeeld de indeling van uw keuken, maar niet met de kleur of afwerking. Met de meubelspuiterij kunnen we hierdoor bestaande keukens ook een compleet nieuwe look geven.

Maatwerk invulling keuken

Bij de invulling van de keuken denken wij graag met u mee. Hierbij kunt u denken aan het keukenblad en de handgrepen. Ook geven we advies over de koelkast, afwasmachine, kookplaat en de afzuigkap. Bij een keuken op maat hoort namelijk ook apparatuur van kwaliteit. Dit maakt de uitstraling van uw keuken af.

Hieronder vindt u enkele voorbeelden van maatwerk keukens. Bekijk onze beeldbank voor meer gerealiseerde keukenprojecten.

Waarom Opmerkelijk Interieurbouw

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in -interieurbouw en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.  * Verplichte velden

  Opmerkelijk
  Grootzeil 16,
  3891 KH Zeewolde
  Telefoon: 036 524 9777
  E-mail:info@opmerkelijk.nl

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk keuken van Opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afspraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw keuken thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.