Opmerkelijkkasten.nl, Persoonlijke service, GRATIS advies & ontwerp, GRATIS prijsopgave, GEEN verrasingen, GEEN overbodig zaagwerk.

Vitrinekast kopen bij Opmerkelijk

In een vitrinekast worden vaak spullen met (emotionele) waarden gepresenteerd. U kunt ons aangeven wat u graag in de vitrine kast wilt presenteren en daaruit de indeling bepalen. Wij werken met veiligheidsglas zodat wanneer er iets mee gebeurd het glas in duizenden stukjes vals en u zich niet kunt snijden aan glasscherven.

U kunt uw vitrinekast volledig van glas laten maken maar het kan ook in combinatie met verschillende materialen zoals de decorplaten met meer dan 400 verschillende kleuren, steen of hout structuren. Ook hebben wij van Opmerkelijk een eigen meubelspuiterij en kunt u de kast laten spuiten in elke RAL kleur en afwerking mogelijk. Of dat nou hoogglans, zijdeglans of juist mat gespoten word.

Vitrinekast samenstellen

Wij van opmerkelijk denken met u mee. U kunt advies krijgen van een adviseur/ meubelmaker in uw eigen woning of bij ons in de showroom. Wij komen gratis de kast bij u inmeten. Bij ons krijgt u 10 jaar garantie op de kast en 10 jaar gratis afstel service van de deuren en lades. 85% van onze kasten komen uit onze eigen productie en gaan niet zoals een standaard kast maar 7 jaar mee. Onze kasten gaan wel 20 tot 25 jaar mee en verhoogd de waarde van uw woning.

Rekenvoorbeeld

Hieronder ziet u een rekenvoorbeeld van een vitrinekast:

Vitrine kast met sierlijsten.
Uitgevoerd in eiken geolied op kleur.
 Voorzien van een glasdeur.
Voorzien van LED spots

Deze kast hebben wij mogen bouwen voor de
Opmerkelijke prijs van: € 2410,00

Voor meer rekenvoorbeelden, klik hier.

Waarom nog kiezen voor standaard? Maatwerk is niet duur.

Werkwijze

Afspraak maken in onze showroom
Kies de gewenste materialen en uitstraling.
 GRATIS inmeten op locatie
GRATIS ontwerp 
Bespreken van de planning.
Produceren en leveren.

Maatwerk is niet duur. Bij opmerkelijk koopt u uw vitrinekast bij de bron.

Wij bouwen kasten voor elk budget. Van een goede Opel of Volvo tot een luxe Bentley. Kom langs in onze showroom en bekijk samen met onze adviseurs naar de mogelijkheden voor in uw ruimte en wat past in uw budget.

Levering van vitrinekasten

Wij plaatsen onze kasten bij u terplekken met ons eigen montage team. U kunt ook er voor kiezen om de kast zelf te plaatsen. Wij leveren de kast dan netjes bij u af. Past de huidige kast niet meer in uw interieur of is deze toe aan vervanging? Heeft u plannen om te renoveren of heeft u net een nieuw huis gekocht? Neem dan tijdig contact met ons op zodat wij u goed kunnen adviseren en u kunnen behoeden voor extra kosten.

Wij kijken van binnen naar buiten. Een architect kijkt van buiten naar binnen. Dit is een wezenlijk verschil in benadering en functionaliteit.

Waarom een vitrinekast kopen bij Opmerkelijk?

 U koopt rechtstreeks bij de bron.
30 jaar ervaring in kasten en interieurbouw.
Adviseurs uit de meubelmakerij.
 10 jaar garantie met gratis afstel service.
Grotendeels uit onze eigen productie.
Meer mogelijkheden dan bij onze collega’s.
Waardeverhogend voor uw woning.
Gaat 20 tot 25 jaar mee.
Maatwerk is niet duur!

 

Meer weten?

Vragen kan ook gemakkelijk via Whatsapp.

Heeft u vragen?

Neem dan contact met ons op.

  * Verplichte velden

  Vraag een offerte aan

  en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op, om uw offerte aanvraag door te nemen. Tijdens dit gesprek zullen wij u ook advies geven en de mogelijkheden met u doornemen.

  Prijsvoorbeelden

  Wij hebben speciaal voor u alvast enkele rekenvoorbeelden gemaakt zodat u een impressie krijgt wat een bepaalde maatwerk kast van opmerkelijk kan kosten. Let wel op, het gaat hier om indicatieve prijzen.

  Maak een afspraak

  Het is natuurlijk ook mogelijk om een afpsraak in te plannen om langs te komen in onze showroom. Dan kunnen wij samen met u de mogelijkheden doornemen, alvorens we uw kast thuis komen inmeten.

  Opmerkelijk is het overkoepelende merk voor interieurbouw, maatwerk kasten, deuren, tafels, en meubelspuiterij.